VIDEO "Drumul spre casă va fi unul extrem de greu". Cea mai mare dezamăgire a lui Iordănescu după plecarea de la FCSB

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 15 Noiembrie 2021, 17:32
Data actualizarii: Luni 15 Noiembrie 2021, 18:51

Edi Iordănescu a vorbit deschis despre despărțirea de FCSB, club la care a rezistat doar pentru 12 meciuri.

Fostul campion al României cu CFR Cluj a fost de acord să renunțe la clauza de reziliere în valoare de 500.000 de euro și s-a despărțit pe cale amiabilă de FCSB. Acesta a încasat doar banii pentru munca depusă la vicecampioana României.

Edi Iordănescu, dezamăgit după plecarea de la FCSB

"Îmi pare că pentru că mi-am dorit atât de mult să fiu aici și să câștig campionatul, să bucur oamenii. Mi-am dorit mai mult pentru suporteri și pentru jucători, pentru că eu l-am câștigat anul trecut. Am fost orbit de anumite lucruri, cu toate că angajamentul promis a fost maximul care poate fi obținut aici.

A fost o plăcere să fiu aici, drumul către casă va fi unul extrem de greu pentru mine. M-am atașat de loc, de oameni, de jucători. Rar mi-a fost să întâlnesc jucători atât de disponibili, să progreseze, să se afirme. Am venit cu încredre, am plecat dezamăgit. Le-am promis jucătorilor că atâta timp cât voi fi aici voi face totul să fie protejați și respectați.", a declarat Edi Iordănescu. 

Din surse apropiate antrenorului, Gigi Becali l-a bombardat cu zeci de mesaje pe fiul lui Anghel Iordănescu pentru a-l face să renunțe. Edi renunță la clauza de 500.000 de euro pentru că el consideră că nu s-ar fi justificat acea sumă. 

FCSB se află pe locul secund în Liga 1, cu 31 de puncte după 15 etape. Lider e campioana CFR cu 39 de puncte.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!