Gigi Becali i-a facut strategia lui Bogdan Andone pentru sezonul urmator! "Ei vor juca din prima etapa a campionatului" Ce jucatori nu ies din primul 11 la FCSB!

Gigi Becali i-a facut strategia lui Bogdan Andone pentru sezonul urmator! "Ei vor juca din prima etapa a campionatului" Ce jucatori nu ies din primul 11 la FCSB!

Becali a decis cine va juca in sezonul urmator.

Gigi Becali l-a numit antrenor pe Bogdan Andone, fostul secund al lui Mihai Teja. La fel cum s-a intamplat si in cazul lui Teja, patronul de la FCSB a spus ca va interveni in alcatuirea echipei in cazul in care rezultatele nu sunt cele asteptate.

 

Becali: "Ei vor juca meci de meci"

 

Becali pare ca nu are rabdare in cazul lui Bogdan Andone si ii transmite noului antrenor ce jucatori ar trebui sa faca parte din primul 11. 

"Din prima etapa a campionatului viitor vor juca meci de meci Vlad, Morutan, Man, Coman. Chiar si Nedelcu! Ei sunt viitorul Stelei. Dar, dupa aceea, in play-off, va fi cu totul altceva. In play-off nu mai tinem cont de tineret", a spus Gigi Becali.

 

"Nu mai tinem cont de ei"

 

Patronul de la FCSB a spus ca se va baza pe jucatorii tineri numai in sezonul regulat. Din partea a doua a campionatului, din play-off, Bogdan Andone va trebui sa foloseasca jucatori cu mai multa experienta.

"In sezonul regulat, in cele 26 de etape sau cate sunt, vor juca cei tineri, pentru ca trebuie sa-i crestem. Tineti cont de ce va spun eu. Man, Coman, Morutan vor pleca pe 30-40 milioane de euro. Dar dupa aceea, in play-off, nu mai tinem cont de ei. Vom folosi fotbalistii experimentati, cei mai buni, pentru ca trebuie sa luam campionatul", a adaugat patronul de la FCSB.VIDEO PROTVPLUS.RO

Gianina din "Las Fierbinți", pregătită să devină mamă

Anca Dumitra: "Acum 5 ani, îmi doream 5 copii. Tot timpul am spus că vreau să am mulți copii. "


03:43
Dana Rogoz, însărcinată...cu o vacanță exotică

Însărcinată în 6 luni, Dana Rogoz nu se dă în lături de la vacanțele exotice. Frumoasa actriță va avea o fetiță.

Dana Rogoz: "Încă nu știm ce nume va purta."


12:07
Andi Moisescu: „Zecele perfect este ceva foarte rar. Din fericire, noi românii ne-am mai întâlnit cu el de-a lungul istoriei.” Românii au talent, din 7 februarie, la PRO TV!

01:59
Oana Radu, într-o relație amoroasă cu instructorul

Oana Radu: "Poate că fostul iubit nu merita să fiu cu el. Nu mi-a fost atât de fidel.


13:28
Matteo, cu viața schimbată de când a devenit tată

Matteo: "În viața mea n-am fost atât de emoționat. Nici nu mi-am dat seama că am plâns."


08:08
Marțea neagră cu Iulia Albu

Iulia Albu a analizat ținutele vedetelor de pe conturile acestora de Instagram. 


15:39
Ce trebuie sa faci pentru a o convinge pe Monica Cadogan, de la Imperiul Leilor, sa investeasca in afacerea ta?

03:33
Dragoș Petrescu – printre cei mai greu de convins. Concurenții trebuie să știe ce vor atunci când vor ajunge în fața lui și să îl convingă că o investiție poate fi returnată

04:47
Cătălin Zmărăndescu, de 4 ori tătic

C. Zmărăndescu: "I-am spus Matildei că urmează să aibă o surioară sau un frățior. Ne-am anulat vacanța din septembrie, atunci se naște copilul."


14:05
Ioana Ginghină, momentul adevărului

Ioana Ginghină: "Eu bănuiam că fostul soț este într-o relație.."


15:59
LIVE ACUM: Guvernul își angajează răspunderea pentru alegerea primarilor în 2 tururi
BRAT