Gigi Becali Dragos Nedelcu FCSB Iulian Cristea Superliga Gigi Becali

Gigi Becali, forțat să facă o mutare! Cine vine să întărească defensiva FCSB-ului după accidentarea lui Cristea

FCSB l-a pierdut pentru o perioadă nederminată pe Iulian Cristea, după ce fundașul s-a accidentat în meciul pierdut de naționala României cu Muntenegru, scor 2-0.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 05 Iunie 2022, 11:42
Data actualizarii: Duminica 05 Iunie 2022, 12:29

Pierderea este una importantă pentru FCSB, deoarece odată cu accidentarea lui Cristea, vicecampioana a pierdut și ultimul fundaș central de bază pe care îl mai avea, după despărțirea de Andrei Miron.

FCSB, fără fundași centrali după accidentarea lui Cristea

Practic, Gigi Becali se vede obligat în momentul de față să facă mutarea pe care o anunța cu ceva timp în urmă.

„Pe Dragoș Nedelcu îl facem fundaș central! Avem prea mulți jucători la mijloc și trebuie să facem loc tuturor tinerilor.

Trebuie să joace fundaș central. Sunt sigur că poate. Are valoare. Vom vedea dacă ne înșelăm sau nu!”, spunea Becali -  mai multe detalii AICI.

Dragoș Nedelcu va reveni la FCSB în acesta vară și cel mai probabil va fi folosit în poziția de fundaș central, așa cum Gigi Becali anunța cu ceva timp în urmă.

Dusseldorf a refuzat să plătească clauza de un milion de euro pentru transferul definitiv al lui Nedelcu, iar jucătorul va reveni la FCSB, asta după ce în ultimele șase luni a îmbrăcat tricoul lui Farul (unde a fost cedat de Dusseldorf).

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!