Gigi Becali FCSB Ghencea mihai tudose Superliga

VIDEO EXCLUSIV Becali jubilează după ce a aflat cine este favorit să preia MApN și visează la FCSB în Ghencea: ”Băi, ține-te de cuvânt!”

Gigi Becali a reacționat, după ce a aflat că Mihai Tudose este favorit pentru preluarea postului de ministru al Apărării.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 25 Octombrie 2022, 11:17
Data actualizarii: Marti 25 Octombrie 2022, 11:41

Tudose a declarat recent că FCSB ar trebui să joace în Ghencea, astfel că există posibilitatea ca arena să poată fi închiriată către clubul lui Gigi Becali în cazul în care Tudose îl va înlocui pe Vasile Dîncu.

Gigi Becali, după ce a aflat că Mihai Tudose este favorit să preia MApN

„Uite, vezi cum face Dumnezeu? Vine acum un ministru și îi întreabă ce faceți voi? Păi avem un stadion de 100 de milioane de euro, că în România trebuie să ne batem joc de oameni. Acum, dacă vine, să nu cumva să nu se țină de cuvânt. L-am văzut că e bărbat și are curajul să spună. 

Hai să-l vedem pe ăsta dacă o să facă. Să se țină de cuvânt, că-i spun ”Băi, ține-te de cuvânt!”. Să-mi dai mie declarația, să mă duc să i-o arăt!”, a spus Gigi Becali, la emisiunea Ora Exactă în Sport.

VIDEO - Gigi Becali, la Ora Exactă în Sport

Mihai Tudose: ”Steaua aia adevărată e cea pe care o are Becali acum”

Recent, europarlamentarul a afirmat că echipa lui Gigi Becali este ”Steaua aia adevărată” și că ar trebui să fie lăsată să joace pe stadionul din Ghencea, pe care evoluează, în prezent, CSA Steaua, în Liga 2.

„Steaua aia adevărată, aia pe care o are Becali acum, deci FCSB. Nu sunt mare fan fotbal, dar mie mi se pare o porcărie imensă ce se întâmplă acolo.

Ai o echipă titrată, care are toate titlurile, medaliile pe care le-a luat, tot portofoliul. O dai afară şi tu ţii un stadion”, a declarat fostul premier în emisiunea Insider politic, pe 22 septembrie 2022.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies