Gigi Becali dă din casă. "Pe el nu l-am scos niciodată din echipă"

Gigi Becali FCSB maradona mercato intern tavi popescu Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Iunie 2022, 14:18
Data actualizarii: Luni 20 Iunie 2022, 14:18
Octavian Popescu (19 ani) este fotbalistul pe care Gigi Becali vrea să obțină 50 milioane de euro.

Finanțatorul FCSB a făcut o comparație desprinsă din filmele de acțiune. Becali l-a catalogat pe Tavi Popescu drept o adevărată mașinărie de fotbal, comparându-l cu Diego Maradona

Totodată, omul de afaceri care finanțează vicecampioana a întărit printr-o declarație ideea că se implică decisiv în modificările făcute de antrenorii de la FCSB. În consecință, Becali a recunoscut că niciodată nu l-a scos din echipă pe Octavian Popescu, fotbalist care poate evolua pe mai multe posturi din ofensivă. 

“Eu vă spun așa. I-am schimbat de multe ori pe Darius Olaru sau pe Florin Tănase, dar niciodată pe Octavian Popescu. Nu l-am scos niciodată din echipă. De ce? Pentru că e Maradona, îți câștigă singur meciurile”, au fost cuvintele patronului FCSB, potrivit Fanatik.

„O să accepte dacă vine o astfel de ofertă!” Condițiile lui Gigi Becali pentru a-l vinde pe Octavian Popescu 

Curtat la un moment dat de Everton, Tavi Popescu a stârnit și interesul italienilor de la Torino, potrivit Gsp.ro, iar Victor Becali a vorbit în premieră despre un posibil transfer al românului în Italia.

„El e jucătorul lui FCSB. Nu știu ce se va întâmpla. Știți pretențiile patronului de la FCSB. Dacă vine o ofertă care să-i placă, acceptă. Dacă nu, nu-l interesează.

El vrea să încerce să intre în grupele cupelor europene. Dacă va fi o ofertă astronomică, o va accepta”, au fost cuvintele rostite de Victor Becali, conform sursei anterior menționate.

  • Cinci selecții la națională are Tavi Popescu
  • În sezonul 21/22, Tavi a înscris de șapte ori în 26 de apariții în Liga 1
  • Patru milioane de euro este cota pe piață, conform Transfermarkt, fotbalistului de la FCSB
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!