GALERIE FOTO Andrei Ivan a plecat în vacanță după ce a fost ignorat de Iordănescu la națională. S-a 'refugiat' în brațele superbei iubite

Andrei Ivan Anda Butuc iubita Andrei Ivan Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Iunie 2022, 11:45
Data actualizarii: Luni 20 Iunie 2022, 12:46

Andrei Ivan și Anda Butuc s-au la începutul lunii mai, iar cei doi se bucură în prezent de o binemeritată vacanță. 

Înainte de a reveni în cantonament la Univeristatea Criova în vederea pregătirii noului sezon competițional, Andrei Ivan a primit câteva zile libere după convocarea la echipa națională. 

Pentru meciurile de pe teren propriu din Liga Națiunilor, cu Finlanda și cu Muntenegru, atacantul oltenilor nu a fost inclus în lot de Edi Iordănescu, fapt care i-a adus un val de critici selecționerului din partea lui Mihai Rotaru.

"Nu, antrenorul nu are voie să facă aşa ceva. E o greşeală majoră. Am crezut că e accidentat. Dacă i se întâmpla ceva lui Puşcaş, cu cine jucai?

Tănase, vârf împins? Vreau să am dubii. E bun în România, dar în Muntenegru s-a văzut cu totul altceva", a declarat patronul Universității.

Relația dintre Anda Butuc și Andrei Ivan ar fi început înainte de sărbătorile de iarnă, cei doi afișându-se pe rețelele de social media o lună mai târziu. 

Anda Butuc este o fostă gimnastă. Tânăra a făcut parte din lotul de junioare ale României la Campionatele Europene de la Sofia, din 2014, iar doi ani mai târziu, în aceeași echipă cu Cătălina Ponor, Anamaria Ocolişan, Maria Holbură, a participat la Campionatele Europene de la Berna, unde tricolorele s-au clasat pe locul 6 la echipe. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!