Gigi Becali FCSB Superliga Gigi Becali, avertizat sa transfere de urgenta! "Poti sa-l bagi pe Morutan fundas central, pe cine vrei, pe al doilea portar!" FCSB, analizata la sange

Gigi Becali, avertizat sa transfere de urgenta! "Poti sa-l bagi pe Morutan fundas central, pe cine vrei, pe al doilea portar!" FCSB, analizata la sange

Dupa ce Toni Petrea i-a mai cerut jucatori lui Gigi Becali, patronul FCSB-ului este avertizat din nou ca nu are lotul complet.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 23 August 2020, 12:31
Data actualizarii: Duminica 23 August 2020, 12:33

Toni Petrea nu s-a ferit sa spuna la conferinta de presa de dinaintea meciului cu Astra ca isi mai doreste jucatori la echipa, iar acum, Ilie Dumitrescu ii atrage atentia lui Gigi Becali.

Fostul jucator al ros-albastrilor spune ca trebuie neaparat adusi jucatori pentru postul de fundas central, echipa fiind clar descoperita pe aceasta pozitie.

Ilie Dumitrescu nu crede ca improvizatiile pe care le face patronul echipei vor avea succes si ii recomanda sa aduca jucatori consacrati pe acea zona:

"Poti sa-l bagi pe Morutan fundas central, poti sa bagi pe cine vrei tu, pe al doilea portar, daca nu ai solutie. FCSB e descoperita in zona fundasilor centrali, deci trebuie sa se faca transferuri acolo! Se pacalesc singuri!

Ai nevoie de fundasi centrali! In rest, esti acoperit. Mijlocul arata bine. Ovidiu Popescu foarte bine, Olaru, iti intra si Morutan foarte bine, Tanase arata bine. Man, Coman, foarte bine. La un moment dat, o sa se ridice la nivelul lor Petre, Buziuc si Bus", a spus Ilie Dumitrescu pentru Digi Sport.

Gigi Becali l-a adus pe Marius Bricea, venit liber de contract de la Craiova. Fundas stanga de meserie, Briceag a fost reprofilat in fundas central si a fost introdus in repriza secunda cu Astra.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!