Gigi are 4 ORDINE de la Reghe: le indeplineste sau ramane FARA antrenor! Cele patru cerinte pentru ca Reghe sa semneze prelungirea:

Autor: Sport.ro
Marti 07 Mai 2013, 12:41

	Gigi are 4 ORDINE de la Reghe: le indeplineste sau ramane FARA antrenor! Cele patru cerinte pentru ca Reghe sa semneze prelungirea:

►7 MAI tare ca niciodata! 17:00 Steaua '86 joaca IN DIRECT la Sport.ro | 19:00 Steaua - Barcelona, retraieste FINALA '86 la Sport.ro

Reghe a adus primul titlu in Ghencea dupa 7 ani de seceta, insa ros-albastrii pot avea parte de o supriza neplacuta - Reghecampf continua sa refuze prelungirea contractului si ii pune lui Becali 4 conditii pentru a ramane la Steaua, anunta cotidianul Gazeta Sporturilor, care nominalizeaza cele patru dorinte ale acestuia.

Prima este legata de atacurile patronului indreptate spre Anamaria Prodan, sotia lui Reghecampf. Chiar daca nu au o relatie foarte apropiata, cei doi contrandu-se in ultima vreme, Reghe spune ca nu va mai tolera un astfel de schimb de replici si ii cere patronului sa o lase in pace pe Anamaria.

O a doua conditie ar fi amenajarea unei sali speciale de antrenament, cu aparatura ultramoderna, dupa modelul cluburilor din Germania, pe care Reghe il cunoaste foarte bine. Desi Steaua are un preparator fizic foarte experimentat, jucatorii nu au unde sa se antreneze la capacitate maxima, fiind nevoiti sa faca multe drumuri intre Mogosoaia, Izvorani si Ghencea.

Reghe ar vrea si o sala de recuperare, tot pe modelul vestic. La cererea lui Thomas Neubert, antrenorul i-a transmis lui Becali ca vrea o sala de recuperare ultraperformanta, unde jucatorii sa aiba parte de toate conditiile.

Ultima dorinta a antrenorului si totodata cea mai importanta este legata de viitoarele transferuri ale Stelei. Chiar daca a reusit deja achizitionarea lui Nita si a lui Nicusor Stanciu, Reghe mai vrea inca cel putin 3 jucatori: un varf de careu si doi mijlocasi; primul pe lista fiind Jeremy Bokila.

Becali i-ar fi transmis deja antrenorului ca ii va respecta cererile si este de asteptat sa semneze noul contract dupa derby-ul cu Dinamo, ce se va disputa vineri.

Dintre cei peste 30.000 de români vindecaţi de Covid-19, nici 300 nu au donat plasmă
BRAT