Stelistii au castigat PARIUL NEBUN cu Duckadam si ofera un moment UNIC in ultimii 30 de ani! Ce l-au convins sa faca dupa castigarea TITLULUI 24:

Autor: Sport.ro
Marti 07 Mai 2013, 10:50

	Stelistii au castigat PARIUL NEBUN cu Duckadam si ofera un moment UNIC in ultimii 30 de ani! Ce l-au convins sa faca dupa castigarea TITLULUI 24:

►7 MAI tare ca niciodata! 17:00 Steaua '86 joaca IN DIRECT la Sport.ro | 19:00 Steaua - Barcelona, retraieste FINALA '86 la Sport.ro

Desi isi dorea enorm sa vada Steaua campioana inca o data, dupa 7 ani de pauza, fostul portar al Stelei spera macar ca stelistii sa uite de pariul pe care chiar el l-a propus la inceputul sezonului - atunci cand a promis ca isi va rade mustata dupa 30 de ani.

Helmuth Duckadam, presedintele de imagine al Stelei, este acum obligat sa recurga la gestul inedit si sa isi rada celebra mustata.

"Sper sa am aceasta ocazie, sa imi rad mustata, dupa un campioant castigat de Steaua", spunea Duckadam in urma cu un an.

Recordmenul Stelei spune acum ca isi va onora pariul si anunta ca va face gestul imediat dupa ce Stelei ii va fi inmanat titlul: "Este un pariu pe care il voi onora. N-am mai facut asa ceva de 30 de ani, multi nu ma vor mai recunoaste. Sotia mea nu m-a vazut niciodata fara mustata", a spus Duckadam la Gsptv.

Stelistul trece acum printr-o perioada mai buna si se simte din ce in ce mai bine, dupa ce in urma cu o saptamana a fost externat din spital.

PSD vrea să amâne, din nou, Legea privind carantinarea. Se dorește o ”dezbatere aprofundată”
BRAT