I-a FRACTURAT CRANIUL unui rival si a stat 4 ani la inchisoare, acum face senzatie in Anglia! El e eroul saptamanii! Ghicesti ce sport face?

Autor: Sport.ro
Marti 07 Mai 2013, 11:45

	I-a FRACTURAT CRANIUL unui rival si a stat 4 ani la inchisoare, acum face senzatie in Anglia! El e eroul saptamanii! Ghicesti ce sport face?

►Pantilimon, titular in cea mai veche FINALA din lume! FA Cup: City - Wigan, sambata 19:15 in direct Sport.ro si Voyo.ro!

Nu este nici luptator de UFC, nici wrestler, nici macar rugbyst. Faceti cunostinta cu David Pipe, cel mai tare mijlocas din Liga a patra engleza, jucatorul care a reusit sa aiba o contributie imensa la promovarea echipei sale, Newport County, in NPower League.

Desi a avut un inceput fulminant de cariera, fiind convocat la echipa nationala a Tarii Galilor cand 19 ani, David Pipe s-a confruntat cu mari probleme de-a lungul timpului. Aflat sub contract cu Bristol Rovers, echipa ce joaca acum tot in liga a patra, Pipe a fost implicat in 2009 intr-un incident socant, atunci cand i-a fracturat craniul unui 'rival de pahar', intr-un club din oras. Pipe a fost trimis la inchisoare pentru 4 ani si dat afara de club pentru gestul sau incredibil.

Ajuns la 29 de ani, fotbalistul a primit insa o sansa imensa imediat ce a iesit din inchisoare, iar cei de la Newport nu doar ca l-au inregimentat imediar, dar l-au si numit capitan dupa prestatiile sale perfecte, cu care a ajutat echipa sa promoveze in Liga a treia.

David Pipe este acum asemanat cu Vinnie Jones, un alt dur al fotbaluluui britanic, care intre timp a facut o cariera la Hollywood, aparand in nenumarate filme.

Vezi foto mai jos!

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
LIVE UPDATE. Situaţia cazurilor de coronavirus din România, sâmbătă 28 martie, ora 17:00. 30 de oameni au murit
BRAT