Barca RENUNTA la Abidal dupa cei 2 ani de CHIN! Fundasul de OTEL al extraterestrilor este vanat de o echipa miliardara! Unde poate ajunge:

Autor: Sport.ro
Marti 07 Mai 2013, 09:45

	Barca RENUNTA la Abidal dupa cei 2 ani de CHIN! Fundasul de OTEL al extraterestrilor este vanat de o echipa miliardara! Unde poate ajunge:

►Pantilimon, titular in cea mai veche FINALA din lume! FA Cup: City - Wigan, sambata 19:15 in direct Sport.ro si Voyo.ro!

Chinuit de o boala crunta, care l-a tinut departe de gazon doi ani de zile, Eric Abidal este aproape sa revina in forta pe terenul de fotbal - NU insa in tricoul Barcei.

Desi a reusit sa intre din nou in circuitul echipei, Tito Vilanova introducandu-l chiar intr-un meci de campionat, Abidal este pe cale sa isi incheie socotelile cu echipa catalana, anunta Cotidianul Sport Catalunya, care dezvaluie ca Abidal nu mai intra in vederile sefilor si nu va mai primi o oferta de prelungire.

Ajuns la 33 de ani, cu un transplant de ficat 'la activ', Abidal poate reveni prinde insa un transfer important chiar la PSG, echipa din capitala Frantei interesandu-se de serviciile sale in ultima vreme, spun mai multe voci din presa spaniola.

Cert este ca Abidal nu da de inteles ca ar vrea sa se retraga si ar mai putea continua macar un sezon in fotbalul mare.

"Stiu ca presedintele clubului are planuri in privinta mea, dar oricum, eu sunt singurul care imi pot decide viitorul", spunea el in urma cu o perioada.

Document semnat de Putin. Rusia poate folosi arme nucleare şi împotriva unui atac convenţional
BRAT