Mutare DINAMITA pentru un ROMAN: Miliardarii de la City sunt gata sa dea 17.000.000 pe el! Cine poate prinde transferul vietii alaturi de Pantilimon:

Autor: Sport.ro
Marti 07 Mai 2013, 12:02

	Mutare DINAMITA pentru un ROMAN: Miliardarii de la City sunt gata sa dea 17.000.000 pe el! Cine poate prinde transferul vietii alaturi de Pantilimon:

►7 MAI tare ca niciodata! 17:00 Steaua '86 joaca IN DIRECT la Sport.ro | 19:00 Steaua - Barcelona, retraieste FINALA '86 la Sport.ro

Miliardarii de la City sunt gata sa se razbune pe rivalii din oras, United, pentru titlul pierdut in acest an si vor sa isi faca o super echipa pentru sezonul viitor.

Printre jucatorii de zeci de milioane, precum Cavani sau Jesus Navas, la City poate ajunge insa si un fotbalist roman.

Este vorba despre nimeni altul decat Radu Stefan, unul dintre cei mai buni oameni din acest sezon de Serie A si unul dintre oamenii care au dus-o pe Lazio pana in sferturile Europa League.

Chiar daca nu a reusit sa impresioneze niciodata cand a fost convocat la echipa nationala, cota lui Radu Stefan este intr-o continua crestere, iar multe echipe importante ale Europei se bat pe el.

Prima sansa se pare insa ca o au bogatii de la Manchester City, care sunt gata sa plateasca nu mai putin de 17 milioane de euro, anunta cotidianul italian Il Tempo, care scrie ca Mancini il admira de mult pe fostul dinamovist.

"A vrut sa-l ia si acum 4 ani la Inter, dar s-a opus Moratti", noteaza italienii.

Radu Stefan a fost adus de Lazio in ianuarie 2008 pentru 4.5 milioane de euro si castiga 1.3 milioane pe an.

City ii va oferi insa cel putin o dublare a salariului, iar fundasul are sanse mari sa accepte, mai ales ca va avea si posibilitatea fi coleg cu un alt roman, Costel Pantilimon.

"Am o relatie foarte buna cu conducerea lui City. Am vorbit de multe ori si chiar subiectul Radu Stefan a fost adus in discutie. Baiatul este foarte apreciat de antrenor si de staff-ul echipei. Ideea ar fi sa joace in centrul apararii, alaturi de Nastasic. totusi, pentru transferul lui Radu, Lotito cere 16-17 milioane de euro", a spus si Victor Becali pentru calciomercato.com

Guvernul a aprobat un stimulent financiar pentru medicii care luptă cu Covid-19. Care este valoarea acestuia
BRAT