Dezvaluiri incredibile din interiorul Stelei! Unul dintre cele mai scumpe transferuri facute VREODATA de Steaua vorbeste in premiera: "Colegii incercau sa ma accidenteze!"

Autor: Sport.ro
Marti 07 Mai 2013, 10:25

	Dezvaluiri incredibile din interiorul Stelei! Unul dintre cele mai scumpe transferuri facute VREODATA de Steaua vorbeste in premiera: "Colegii incercau sa ma accidenteze!"

►7 MAI tare ca niciodata! 17:00 Steaua '86 joaca IN DIRECT la Sport.ro | 19:00 Steaua - Barcelona, retraieste FINALA '86 la Sport.ro

Dayro Moreno - probabil unul dintre numele pe care e imposibil sa le uiti. Nu datorita realizarilor sale in tricoul Stelei, nici macar a echipei la care joaca acum, ci din cauza laudelor aduse de Gigi Becali, cel care spunea ca va fi cel putin la fel de bun ca Messi sau Maradona.

Trimis repede inapoi in Columbia, dupa ce nu a reusit sa se adapteze la rigorile din Liga 1, Dayro Moreno a semnat pe rand cu Once Caldas, Club Tijuana (care l-a cumparat pe 3.5 milioane de dolari) si Junior de Barranquilla, echipa pentru care evolueaza si in prezent.

La 4 ani distanta de la plecarea din Romania, Dayro a vorbit in presa din tara natala, intr-un material numit: "Dayro, necenzurat!", aducand aminte, prinde altele, si de experienta sa la Steaua.

Dupa ce a incheiat povestea celor 18 tatuaje, a celor 6 cercei, dar si a vietii sale extra-sportive, Dayro a explica modul pentru care nu s-a adaptat la Steaua, facand o dezvaluire cel putin bizara.

"In Romania, in primul an a fost frumos, insa dupa un timp colegii au inceput sa ma invidieze. Nu stiu de ce! La antrenamente incercau chiar sa ma accidenteze", a spus atacantul.

Ajuns la 27 de ani, Moreno joaca acum la Junior de Baranquilla, in prima liga din Columbia, echipa pentru care a bifat 32 de aparitii si a inscris 10 goluri.

Cota de piata a lui Moreno, conform site-ului de specialitate transfermarkt.de, este 1.9 milioane de euro.

2.5 milioane de dolari a platit Becali in schimbul columbianului - cel mai scump transfer facut de Steaua vreodata!

Reacții internaționale, după ce Aleksei Navalnîi a fost arestat la întoarcerea în Rusia
BRAT

Modifică setările cookies