Gică Popescu a folosit un singur cuvânt pentru a descrie forma FCSB-ului

Gica Popescu FCSB Superliga Superliga Gică Popescu
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 07 Februarie 2023, 20:53
Data actualizarii: Marti 07 Februarie 2023, 20:53

Gruparea „roș-albastră” traversează o perioadă bună în campionatul României.

După un start slab de sezon, FCSB s-a redresat și a ajuns să ocupe locul trei în acest moment în clasamentul Superligii. În acest sens, trupa lui Mihai Pintilii a înregistrat 44 de puncte după 24 de etape, reușind să acumuleze 13 victorii, cinci rezultate de egalitate și șase înfrângeri.

Gică Popescu a folosit un singur cuvânt pentru a descrie forma FCSB-ului

După ce Farul Constanța și-a reluat statutul de lider în campionat, Gică Popescu a vorbit, printre altele, și despre forma pe care o străbate FCSB în clipa actuală. Fostul internațional român a folosit un singur cuvânt pentru a descrie perioada prin care trece gruparea „roș-albastră”.

„FCSB trece printr-o formă incredibilă. Noi am câștigat cu șansă la București, când am marcat, în prelungiri, două goluri”, a spus Gică Popescu, potrivit Antena Sport.

Farul Constanța - Universitatea Craiova 2-1

Elevii lui Gică Hagi au intrat excelent în meci. Adrian Mazilu a deblocat tabela în minutul șase, în urma assistului provenit de la Louis Mounteanu. Ionuț Larie a transformat un penalty în minutul 34 și a majorat diferența înainte de pauză.

În partea a doua a meciului, Alexandru Ișfan l-a servit pe Dan Nistor în minutul 58 și a redus din diferență, însă tabela a rămas nemodificată până la fluierul de final al lui Andrei Chivulete, iar Farul a revenit, astfel, pe prima poziție în Superligă.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!