Viorel Moldovan e dur: „Jocul lor suferă!” Echipa pe care fostul internațional nu o vede campioană în România

Viorel Moldovan Superliga Universitatea Craiova Superliga Viorel Moldovan
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 07 Februarie 2023, 20:37
Data actualizarii: Marti 07 Februarie 2023, 20:36

Fostul atacant a bifat 70 de selecții în echipamentul reprezentativei de fotbal a României.

Viorel Moldovan a vorbit despre Universitatea Craiova, echipă care a pierdut cu Farul Constanța (1-2) și i-a redat statutul de lider formației dirijate de Gheorghe Hagi, în urma confruntării din etapa cu numărul 24 din Superligă.

Viorel Moldovan e dur: „Jocul lor suferă!” Echipa pe care fostul internațional nu o vede campioană în România

Fostul internațional român a precizat că nu îi vede pe olteni capabili pentru o luptă la titlu. Viorel Moldovan a evidențiat faptul că jocul grupării de pe „Ion Oblemenco” suferă și că nu e atât de interesant.

„Nu poţi să emiţi pretenţii la campionat când tu nu ai o linie, nu eşti constant. Dacă câştigai la Farul, veneai la şase puncte, deci se comprimau, toate erau acolo. Bun, se înjumătăţesc punctele, mai sunt meciuri, dar mă refer la joc. 

Şi nu de când e Eugen Neagoe antrenor. Jocul la Craiova suferă. Nu văd un joc interesant, un joc care să îţi dea încredere şi să zici <<da, ne bazăm pe jocul echipei şi ne putem bate la titlul de campioană>>”, a spus Viorel Moldovan, potrivit Orange Sport.

Farul Constanța - Universitatea Craiova 2-1

Elevii lui Gică Hagi au intrat excelent în meci. Adrian Mazilu a deblocat tabela în minutul șase, în urma assistului provenit de la Louis Mounteanu. Ionuț Larie a transformat un penalty în minutul 34 și a majorat diferența înainte de pauză.

În partea a doua a meciului, Alexandru Ișfan l-a servit pe Dan Nistor în minutul 58 și a redus din diferență, însă tabela a rămas nemodificată până la fluierul de final al lui Andrei Chivulete, iar Farul a revenit, astfel, pe prima poziție în Superligă.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!