Cum îl vede Gică Popescu pe Alexi Pitu după aproape două săptămâni petrecute la francezi: „Astea sunt semnalele de început”

alexi pitu Gica Popescu Girondins de Bordeaux Ligue 2 Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 07 Februarie 2023, 18:31
Data actualizarii: Marti 07 Februarie 2023, 18:34

Winger-ul a semnat la sfârșitul lui ianuarie cu Girondins de Bordeaux, echipă din eșalonul secund al Franței.

Produs de Academia lui Hagi, Alexi Pitu a făcut pentru prima dată pasul în străinătate după ce a semnat cu francezii din Ligue 2, unde a bifat deja primele două apariții sub comanda lui David Guion.

Cum îl vede Gică Popescu pe Alexi Pitu după aproape două săptămâni petrecute la francezi: „Astea sunt semnalele de început”

Președintele Farului Constanța, Gică Popescu, fost internațional român cu peste 100 de prezențe în tricoul reprezentativei, a vorbit despre poziția în care se află Alexi Pitu la începutul aventurii din străinătate.

  • Alexi Pitu

„Semnalele de început sunt foarte bune. Am văzut și comentariile publice ale antrenorului, ale conducerii, dar este prematur să ne facem o părere. Are potențial, îi va prinde foarte bine această jumătate de an în Ligue 2. Se adaptează puțin la ritmul de acolo, care este foarte puternic”, a spus Gică Popescu, potrivit Digisport.

Ce notă a obținut Alexi Pitu în Bordeaux - Le Havre

Bordeaux a primit vizita celor de la Le Havre în etapa cu numărul 21 din eșalonul secund al Franței, dar a pierdut confruntarea de pe „Matmut Atlantique” cu 1-2.

Conform informațiilor oferite de site-ul de specialitate SofaScore, Alexi Pitu a obținut nota 6.6 în urma serviciilor oferite pe teren. Cea mai mică notă a fost împărțită de doi jucători, 6.2, de la Bordeaux, Malcom Bokele, respectiv de la Le Havre, Antoine Joujou.

Cea mai mare notă primită în partida din etapa cu numărul 21 a fost atribuită lui Oualid El Hajjam, fotbalistul care, de altfel, a și adus victoria pentru echipa oaspete. 


  • INTERVIU cu Gică Hagi

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!