Gica Hagi IL IRONIZEAZA pe Dan Petrescu! "Ti-au murit laudatorii?" ATACUL DIRECT al Regelui, deranjat de declaratiile antrenorului de la Cluj: "Conteaza ce joci, nu conteaza bugetul"

Dan Petrescu l-a deranjat pe Gica Hagi cu declaratiile din ultima vreme. 

Gica Hagi s-a suparat pe Dan Petrescu si l-a atacat pe antrenorul clujenilor la conferinta de dupa meciul cu Botosani din campionat. 

Regele a tinut sa-i aminteasca lui Petrescu faptul ca Viitorul a invins-o pe CFR cu peste jumatate din echipa schimbata si ca CFR Cluj nu este singura echipa care schimba primul 11 de la un meci la altul, asa cum a spus-o tehnicianul campioanei. 

Mai mult, Hagi l-a ironizat pe Dan Petrescu cu privire la declaratia de dupa meciul cu Chindia Targoviste, echipa despre care a spus ca e singura care le-a pus probleme clujenilor in ultimii doi ani. 

"Daca as zice pe cine sunt suparat, va dati seama ce iese? Si la meciul acesta, si la meciul trecut, cand trebuia sa avem gol si sa avem maximum de puncte, dar nu avem maximum de puncte... Dar asta e. Vorbesc eu si poate am gresit. Daca am gresit, imi cer scuze daca am deranjat pe cineva. Cred ca pe Dan, il deranjez pe Dan. Vreau sa-l las pe Dan sa-si vada de... e campioana 100%. Nu vreau sa deranjez, ca nu i-am dominat niciodata, n-am jucat niciodata bine. I-a dominat Targoviste si a jucat Targoviste foarte bine cu ei si a fost echipa cea mai buna din campionat. El cu cine joaca, cei mai buni. Dar a uitat de noi astia cu care a jucat. A uitat de noi si de altii care au mai jucat fotbal cu ei si ii stiu. A jucat Astana bine. A jucat Astana? V-ati uitat la meciuri? Saracii... Bani multi, cheltuiti de pomana. Conteaza bugetul? Conteaza ce joci, nu conteaza bugetul. Sa nu se supere acum prietenul meu Dan. Si daca se supara, ii trece, ca noi putem sa ne mai zicem cate una, dar cred eu ca nu avem orgolii. Si la el sa fie putin mai mult respect vis-a-vis de echipele care se bat cu ei acolo sus. Mai mult respect, ca nu e frumos sa ne atace asa usor, subtil, pe noi care am luptat acolo, sa ne discrediteze asa usor, cu o declaratie usoara ca Targoviste e singura echipa care l-a pus in dificultate de cand e el, de doi ani, la CFR. (rade) Da, dar ai castigat 4-1, cum ai castigat? Intrebare! Cu gol din offside. 

Sa nu se supere. Si daca se supara, ii trece. Daca nu-i trece, ne vedem cand jucam si vedem care pe care. Atunci o sa schimb toata echipa si-l bat. Ca si aia pe care a zis-o, ca el e singurul care schimb echipa toata. Mai Dane, dar tu ai fost prin China si ai uitat ca noi am schimbat echipa si in Cupa si in play-off. Nu poti sa arunci asa lucruri care nu-s normale. Noi am jucat in play-off si te-am batut in Cupa si Supercupa cu 7 jucatori schimbati. Nu poti sa spui ca tu esti singurul care schimba echipa. Nu esti, mai sunt si altii. Sau ti-au murit laudatorii?", a rabufnit Gica Hagi la conferinta de dupa meciul cu Botosani. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Bernie Sanders s-a retras din cursa pentru Casa Albă. Joe Biden va fi contracandidatul lui Trump
BRAT