Gica Hagi Denis Alibec FC Botosani - FCV Farul FCV Farul Superliga Superliga

Gică Hagi, discurs satisfăcător înainte de FC Botoșani - Farul. Ce a spus antrenorul despre situația lui Denis Alibec

FCV Farul se va duela în etapa a patra cu FC Botoșani luni, de la ora 21:00.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 07 August 2022, 18:11
Data actualizarii: Duminica 07 August 2022, 18:10

Constănțenii au reușit să obțină două victorii și un rezultat de egalitate în primele trei etape ale Superligii, iar elevii lui Gheorghe Hagi sunt pregătiți să joace împotriva lui FC Botoșani în deplasare.

Denis Alibec, noua achiziție a trupei de la nivelul mării în această perioadă de mercato, s-a accidentat la începutul lui iunie într-un meci de-al naționalei României din Nations League, dar, este aproape de o revenire pe teren.

Gică Hagi a vorbit despre partida care încheie runda a patra din Superliga și a dezvăluit care este starea lui Alibec.

Hagi: „E greu, dar suntem încrezători”

„E o deplasare grea şi lungă, cu o echipă care e în formă, care joacă foarte bine acasă, ştie să impresioneze, ştie să împingă lucrurile pentru a încerca să câştige. Din toate punctele de vedere ne aşteaptă un meci dificil.

Suntem încrezători, ştim că e greu, dar mergem să ne jucăm şansa noastră, să încercăm să luăm puncte, să ne întoarcem la Constanţa cu ceva. Încercăm să facem un meci complet pentru a putea să-l câştigăm.

Denis e în cantonament. Uşor, uşor, nu vă grăbiţi că o să apară, de asta l-am adus să ne îndeplinim obiectivul.”, au fost cuvintele lui Gică Hagi, înainte de FC Botoșani - FCV Farul Constanța, la conferința de presă.

ARTICOL RECOMANDAT

Farul, în această perioadă de mercato

Hagi va beneficia în noul sezon 2022/23 de serviciile jucătorilor Denis Alibec, Tudor Băluță, David Kiki, Mihai Popescu, Robert Ion, Dragoș Nedelcu, Vlad Morar, Alexandru Buzbuchi, Gabriel Torje, Romario Benzar, Kevin Doukoure, Ayrton Mboko, Jeremy Corinus și George Ganea.

Modifică setările cookies