stadion rapid FCSB MM Stoica Rapid Superliga

„Strugurii sunt acri!” MM Stoica, declarații sincere. De ce a criticat, de fapt, stadionul din Giulești

Mihai Stoica, managerul general al FCSB, a criticat în urmă cu trei zile noul stadion din Giulești.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 07 August 2022, 17:48
Data actualizarii: Duminica 07 August 2022, 18:05

Oficialul vicecampioanei a comparat stadionul rivalei din Giulești cu un buncăr și a spus despre acesta că este contruit prost și că nu are aerisiri la vestiare.

MM pare să se fi răzgândit în privința propriei analize și pune discursul său pe seama faptului că „strugurii sunt acri” (n.r. - trimitere subtilă la faptul că FCSB nu are un stadion propriu pe care să-și dispute meciurile de pe teren propriu).

  • Stadion Rapid

„Am criticat grav stadionul din Giulești și pentru că strugurii sunt acri. E chiar OK, poate doar cam mic pentru un Rapid - Steaua. 

Strugurii sunt acri și pentru ”analiștii” cărora nu le convine că Dică antrenează Steaua, deși dacă le-ar suna telefonul și ar vedea “GB”, ar descoperi o accelerare bruscă a ritmului cardiac.

Nu e nimeni vinovat că nu s-au făcut strugurii anul ăsta. A fost secetă”, a scris managerul general al FCSB pe Facebook.

Stadionul Rapidului, inaugurat anul trecut

Stadion Giuleşti are o suprafaţă desfăşurată construită de 40.522 mp şi beneficiază de 14.050 de locuri pentru spectatori, 184 locuri de parcare şi 7.560 mp de gazon natural ranforsat sintetic.

Lucrările au început la 26 februarie 2019 cu demolarea vechii arene, costurile totale ale noului Stadion Rapid Giuleşti ridicându-se la 185.333.607,39 lei, aproximativ 37,5 milioane de euro.

Stadionul Rapid-Giuleşti este unul dintre cele patru (Arcul de Triumf, Steaua, Rapid şi Dinamo) pe care România, ca ţară organizatoare a EURO 2020, şi-a propus să le reconstruiască pentru antrenamentele oficiale ale echipelor naţionale participante la turneul final al Campionatului European. Dintre cele patru, doar "Arcul de Triumf" şi Steaua au fost finalizate în timp şi au fost folosite de selecţionatele care au participat la Bucureşti la EURO 2020, deşi turneul final a fost amânat cu un an din cauza pandemiei de coronavirus.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies