VIDEO EXCLUSIV Un nou titular la FCSB! Anunțul lui Gigi Becali

FCSB a început slab noul sezon, vicecampioana României înregistrând trei remize și o înfrângere în primele patru etape de campionat.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 07 August 2022, 17:05
Data actualizarii: Duminica 07 August 2022, 17:05

În acest start de sezon, FCSB se confruntă cu mai multe accidentări, iar motivul ar fi reprezentat de numărul mare de meciuri al echipei lui Nicolae Dică, crede Gigi Becali.

Gigi Becali: "Revine Valentin Crețu, el e fundaș dreapta"

Ultimul jucător accidentat este Ovidiu Popescu. Fundașul a acuzat dureri la genunchi în partida cu CS Mioveni, de sâmbătă, scor 1-1 și ar putea lipsi o perioadă îndelungată de pe teren.

Deși spune că este îngrijorat de absența lui Ovidiu Popescu, Gigi Becali anunță că Valentin Crețu va reveni pe teren și va putea fi titularizat pe postul de fundaș dreapta începând de la returul cu Dunajska Streda, din Conference League, programat joi. 

"Acum am mici emoții că e Ovidiu Popescu accidentat, dar mi se pare că vine Crețu. Și eu cred că tot Crețu e fundaș dreapta, chiar dacă Ovidiu Popescu pare el bun fundaș dreapta. Tot Crețu parcă e fundaș dreapta, așa mi se pare mie.

Ovidiu Popescu ce să facă? A jucat încontinuu, din trei în trei zile. Avem Pantea, avem Haruț, avem Achim. Dacă mai avem trei, bagă unul din ei, dacă vrei să nu riști, că joci cu Mioveniul, care vine din Divizia B și i-ai mai și luat atacantul cel mai bun. Dar așa a fost să fie", a spus Gigi Becali, la Ora Exactă în Sport.

Valentin Crețu (33 de ani) a jucat în acest sezon la FCSB doar în partida cu U Cluj (1-1), din prima etapă. Ulterior, fostul antrenor Toni Petrea anunța că fundașul a suferit o întindere, care l-ar putea ține departe de gazon timp de o lună.

Modifică setările cookies