VIDEO Gestul nobil făcut de Ștefan Târnovanu după FCSB - Farul Constanța

Stefan Tarnovanu Campioana romaniei Farul Constanta FCSB Superliga
Ionuț Stoica
Data publicarii: Luni 29 Aprilie 2024, 08:45
Data actualizarii: Luni 29 Aprilie 2024, 08:45

FCSB - Farul Constanța s-a terminat 2-1, în etapa #7 din play-off-ul Superligii României.

După ce FCSB a obținut victoria cu 2-1 și a câștigat titlul de campioană matematică în Superliga României, portarul Târnovanu a avut un gest frumos și plin de generozitate. Stâlpul dintre buturile roș-albastre i-a oferit tricoul său unui copil din tribune, iar apoi a stat alături de micuț pentru a-l ajuta să îl îmbrace.

Videoclipul ce a cuprins acest moment special a fost postat pe paginile oficiale de socializare ale Superligii României, acompaniat de mesajul: "Inimă de campion!", alături de două inimi, în culorile echipei.

"Târnovanu: Îl vrei, îl vrei? 

Copil: Da!

Târnovanu: Hai că ți-l dau (n.r - râsete)" se poate auzi în videolip.

Pe stadionul unde s-a desfășurat meciul, au fost prezente peste 30.000 de persoane, martori entuziasmați la numirea noii campioane a României. Această acțiune a fost o modalitate perfectă de a încheia o seară plină de emoții și de a arăta că fotbalul este despre mai mult decât simpla competiție.

FCSB - Farul Constanța 2-1

FCSB a confirmat statutul de lider din play-off, acumulând 49 de puncte și devenind inaccesibilă pentru celelalte echipe.

Chiar dacă constănțenii au avut primele ocazii de gol, FCSB a deschis scorul în minutul 26 prin David Miculescu.

Totuși, constănțenii au reușit să restabilească egalitatea în minutul 79, prin Rivaldinho, dar bucuria lor a fost de scurtă durată, deoarece Alexandru Băluță a reușit să refacă diferența de pe tabelă la doar cinci minute distanță. Această victorie a consolidat poziția FCSB-ului în fruntea clasamentului și a adus o nouă rază de speranță și entuziasm fanilor echipei.

Cum arată clasamentul Superligii României

VIDEO | Bucuria din vestiarul FCSB după câștigarea titlului

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!