Adrian Petre farul Liga 1 suporteri uta Superliga Gest superb facut de fanii de la UTA! Adrian Petre, aplaudat de intreg stadionul la iesirea de pe teren

Gest superb facut de fanii de la UTA! Adrian Petre, aplaudat de intreg stadionul la iesirea de pe teren

UTA a disputat meciul cu Farul cu spectatori in tribuna, lucru in premiera dupa inaugurarea stadionului.

Alecu Mihai
Data publicarii: Duminica 18 Iulie 2021, 20:05
Data actualizarii: Duminica 18 Iulie 2021, 20:42

Meciul dintre UTA si Farul a avut parte de mai multe premiere, facand partida sa fie una care sa starneasca interes pentru microbistii romani. Revenirea pe prima scena a Ligii 1 a Farului, dupa fuziunea cu Viitorul, alaturi de cea a lui Hagi pe banca tehnica au fost doua puncte importante ale meciului.

Totusi, cel mai important aspect a fost cel legat de fanii echipei gazde, UTA, care s-au aflat pentru prima data pe noul stadion din Arad, asta dupa ce acessta a fost inaugurat in 2020, nefiind insa permis accesul suporterilor din cauza pandemiei.

  • Gest superb facut de fanii de la UTA! Adrian Petre, aplaudat de intreg stadionul la iesirea de pe teren

In minutul 56 al partidei s-a produs un moment emotionant, atunci cand Adrian Petre a parasit gazonul, fiind inlocuit de Jefte, iar fanii prezenti l-au aplaudat pe acesta, neuitand faptul ca fotbalistul roman este crescut la clubul din Arad.  Pana si antrenor Laszlo Balint si-a aratat aprecierea pentru fotbalistul pe care l-a antrenat in returul sezonului trecut.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!