Liga 1

Gest incredibil făcut de Steliano Filip la finalul meciului cu Mediaș! S-a dus direct la arbitru

Dinamo a pierdut meciul cu Gaz Metan Mediaș, scor 2-1, în urma a două goluri spectaculoase marcate de Ronaldo Deaconu.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 15 Octombrie 2021, 23:35
Data actualizarii: Vineri 15 Octombrie 2021, 23:56

„Câinii” au fost conduși cu 2-0 până în minutul 84, când Ivanovski a transformat o lovitură de la 11 metri primită foarte ușor de „roș-albi”.

Reușita le-a dat speranțe dinamoviștilor, care au început să creadă că pot obține un punct pe final de partidă.

Dinamoviștii au crezut atât de mult în revenire, încât Steliano Filip a pierdut noțiunea timpului. După fluierul final al lui Cojocaru, acesta a alergat la arbitru pentru a verifica dacă acesta a respectat minutele de prelungire.

Gaz Metan Mediaş a învins-o pe Dinamo Bucureşti cu scorul de 2-1 (2-0), vineri, pe teren propriu, în primul meci din etapa a 12-a a Ligii 1.

Steliano Filip, supărat pentru evoluția pe care a avut-o

„Din păcate, am început bine, dar au fost acele două goluri, două execuții imparabile, din punctul meu de vedere. A fost un joc echilibrat, până la primul gol. Atât s-a putut, din păcate, în această seară.

Până la primul gol, jocul a fost echilibrat, am avut posesia, am avut vreo 5-6 cornere. Din păcate, acele execuții au făcut diferența în această seară. Trebuie să muncim mai mult, să strângem rândurile, este un moment dificil.

Când ești la Dinamo nu cred că trebuie motivare în plus la un anumit meci. Niciun meci nu este ușor, dar trebuie să avem mai multă personalitate în joc și să încercăm să nu mai facem aceste greșeli. Sunt supărat pe mine, trebuia să dau mai mult. Nu cred că e un jucător în această seară care să fie mulțumit de randamentul lui”, a spus Steliano Filip, la finalul partidei.

Modifică setările cookies