George Tucudean Emiliano Sala Nantes sala tucudean Superliga George Țucudean, detalii șocante despre un posibil transfer! "Moartea lui a compromis mutarea"

George Țucudean, detalii în premieră despre un episod dificil! "Moartea lui a compromis mutarea"

Fostul atacant a avut mai multe dezvăluiri în premieră.

Alecu Mihai
Data publicarii: Duminica 15 August 2021, 17:14
Data actualizarii: Duminica 15 August 2021, 17:26

George Țucudean, unul dintre fotbaliștii care au avut un impact în Liga 1 și promitea să o facă și în străinătate, nu a avut însă norocul ca transferul carierei să se materializeze.

Fostul jucător al CFR-ului se afla într-o foarte bună, poate cea mai bună a carierei, iar de serviciile sale se pare că s-a interesat Nantes, ba chiar mutarea era ca și făcută, după cum chiar George Țucudean spune, pentru playsport.

  • George Țucudean, detalii șocante despre un posibil transfer! Moartea lui a compromis mutarea

Decesul lui Emiliano Sala a împiedicat transferul

 

Francezii îl doreau pe Țucudean ca și înlocuitor pentru Emiliano Sala, fotbalist ce se întelesese cu Cardiff Ciy, aflată la acel moment în Premier League, vizita medicală fiind ultimul aspect care lipsea înainte de semnarea contractului.

Totuși, tragedia aviatică în care argentinianul și-a pierdut viața a dus la un conflict între Cardiff și Nantes pe seama baniilor de transfer, fapt care a făcut ca francezii să renunțe la transferul unui înlocuitor.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!