Gaz Metan - Academica 1-1 | Clinceni obține un punct în deplasarea de la Mediaș, în ultimele secunde ale meciului

Gaz Metan Medias Academica Clinceni Liga 1 Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 31 Octombrie 2021, 14:02
Data actualizarii: Duminica 31 Octombrie 2021, 16:53

Urmărim și comentăm împreună meciul dintre Gaz Metan Mediaș și Academica Clinceni pe www.sport.ro și pe facebook.com/sport.ro.

Gaz Metan Mediaș - Academica Clinceni 1-1

Min 92: Gol Academica Clinceni! Cascini egalează în ultimul minut al prelungirilor după ce a primit o pasă excelentă în careu și a împins mingea cu capul în poarta adversarilor. 

Min. 71: Gol Gaz Metan! Irobiso scapă singur cu Ureche, portarul Academicii apără șutul, dar mingea ricoșează în piciorul atacantului, iar apoi în poartă.

Min. 1: A început meciul. 

ECHIPELE DE START

Gaz Metan şi Academica s-au mai întâlnit de patru ori în principala competiţie internă, de două ori s-au impus medieşenii, un joc a fost câştigat de ilfoveni, iar o partidă s-a terminat la egalitate.

Primul meci a avut loc pe 5 octombrie 2019, Gaz Metan - Academica 2-1, marcatori Sergiu Buş, Nicolao Cardoso, respectiv Răzvan Patriche.

Cele mai multe goluri s-au marcat pe 15 februarie 2020, Academica - Gaz Metan 2-3.

Singurul succes al ilfovenilor a fost izbutit pe 26 septembrie 2020, Academica - Gaz Metan 2-0.

Cea mai recentă întâlnire directă: 30 ianuarie 2021, Gaz Metan - Academica 1-1, goluri înscrise de Idrisa Sambu şi Tsvetelin Chunchukov.

Partida va fi una specială pentru Ilie Poenaru, care a promovat-o pe Academica în Liga 1 la finele stagiunii 2018/19, a debutat în 2019 pe prima scenă chiar pe banca ilfovenilor şi i-a calificat pe aceştia în play-off-ul ediţiei precedente. În total, a strâns 88 de jocuri în principala competiţie internă la conducerea tehnică a grupării din Clinceni.

Ionuţ Chirilă vs Gaz Metan: un joc - o înfrângere (2013/14, Gaz Metan - Concordia Chiajna 1-0).

Mediile de vârstă: Gaz Metan Mediaş - 26 ani şi 6 luni; Academica Clinceni - 26 ani şi 10 luni.

Cu două goluri marcate şi cinci pase decisive, Ronaldo Deaconu a contribuit la șapte dintre cele 10 goluri înscrise de medieşeni în ediţia curentă.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!