Academica Clinceni ilie poenaru Ionut Chirila Superliga

Ionuț Chirilă, atac asupra lui Poenaru: "Am crezut că este un băiat mai inteligent"

Ionuț Chirilă a preluat funcția de antrenor al formației Academica Clinceni, după plecarea lui Ilie Poenaru. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 Septembrie 2021, 23:40
Data actualizarii: Duminica 26 Septembrie 2021, 23:47

Aflată în play-off în sezonul trecut, Academica Cliceni se află în acest an pe ultimul loc din clasament, cu doar două puncte după zece etape disputate din Liga 1.

Ilie Poenaru a fost înlocuit cu Ionuț Chirilă pe banca tehnică, iar în primul meci jucat în campionat, cu FCSB, echipa a pierdut cu 2-3. Noul antrenor al ilfovenilor s-a declarat nemulțumit de pregătirea fizică a jucătorilor, iar între cei doi a izbucnit un duel de la distanță.

"Am crezut că este un băiat mai inteligent, dar nu este. Eu nu l-am atacat pe Poenaru, eu am atacat pregătirea fizică dezastroasă a echipei. Poenaru nu se ocupă de pregătirea fizică, el nu are nici licență de antrenor. Eu nu m-am luat de el, ci de colaboratorii lui care s-au ocupat de pregătirea fizică. 

Echipa a avut ceea ce nu a avut în primele nouă meciuri când a făcut doar două puncte. A spus că nu am contat în repriza a doua. Nu am contat în repriza a doua din cauza lucurilor pe care le-am spus înainte. Asta nu a fost un atac la Poenaru. Nu el se ocupă de prepararea fizică a echipei. Echipa a jucat ieri ce nu a jucat în primele nouă etape.", a declarat Ionuț Chirilă la DigiSport. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!