"Gata, iar e Mbappe! Este EXTRAORDINAR! Eu l-am bagat in echipa cand nu merita sa joace" Becali, dezvaluiri din vestiar! Anunt de ultima ora

Becali e bucuros ca jucatorul in care a investit 3 milioane de euro ii confirma in sfarsit asteptarile.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 18 Februarie 2019, 12:41
Data actualizarii: Luni 18 Februarie 2019, 12:42

Florinel Coman e din nou in gratiile lui Becali. Patornul recunoaste ca i-a transmis lui Dica sa-l foloseasca, desi randamentul fotbalistului era departe de asteptarile stelistilor. Acum, Coman si-a schimabt atitudinea, iar Becali e sigur ca golurile vor veni unul dupa altul pentru el.

"Vorbesc de 2-3 ori pe zi cu Teja, cu MM. Florinel e cel mai talentat dintre toti, poate fi cum am zis eu, de multi, multi bani. Nu m-am inselat cand l-am luat. Nu vreau sa-l laud mai mult. Nu cred ca el poate s-o ia razna ca eu il laud prea mult, dar mai bine nu mai zic. I-am zis si lui: faptul ca tu joci mi se datoreaza si mie. Eu l-am fortat tot timpul. Poate si din cauza asta poate sa-mi reproseze ceva si Dica... el anul trecut el nu merita sa joace. Se antreneaza acum, e altceva! Da gol dupa gol la antrenamente, e normal sa dea si in meciuri acum. O sa vedeti! El trebuie sa dea 15 goluri, nu cate are acum 7-8!", a spus Becali la PRO X.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!