Gigi Becali FCSB Gaz Metan Medias Iulian Cristea Transfer Iulian Cristea Superliga

Becali mai are de asteptat! Jucatorul dorit IMEDIAT de FCSB vine abia la vara: "Nu avem cu cine juca, nu poate pleca de la noi!"

FCSB mai are de asteptat pana il va aduce pe Iulian Cristea.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 18 Februarie 2019, 11:37
Data actualizarii: Luni 18 Februarie 2019, 11:41

Ioan Marginean, presedintele celor de la Gaz Metan Medias, a declarat ca nu se pune problema ca jucatorul sa plece inca de acum la FCSB. Oficialul ardelean sustine ca Edi Iordanescu nu ar mai avea cu cine sa joace in centrul apararii daca ar pleca si Cristea.

"Am hotarat sa nu plece nimeni. A fost o simpla discutie intre Edi Iordanescu si Gigi Becali. La Cristea nu pot discuta. Cristea va juca pana in ultima clipa la echipa la care e. Noi nu-i cerem decat sa-si faca meseria. Se fac niste presiuni suplimentare de patroni, impresari. Nu e normal. Nu avem probleme financiare. Era foarte important sa mentinem nucleul de jucatori. Nu poate pleca de la Gaz Metan, nu am avem cu cine juca", a declarat Ioan Marginean la ProX.

FCSB a ajuns la un acord cu Iulian Cristea pentru o trecere a jucatorului sub comanda lui Teja din vara, insa Gigi Becali ar fi dorit ca fundasul sa vina inca de acum. Patronul FCSB s-a declarat nemultumit de evolutia fundasilor sai centrali, mai ales dupa meciul cu Dunarea Calarasi, si ar fi plusat cu 50.000 de euro pentru venirea rapida a lui Cristea.

Gaz Metan sustine ca nu sta atat de rau din punct de vedere financiar incat sa accepte propunerea lui Becali si sa-si descompleteze lotul.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!