"Asteptati-va la nenorociri!" Anuntul lui Becali inaintea meciului FCSB! De ce e OUT din lot cel mai important jucator transferat in 2019

Becali juca ca nu se mai baga peste antrenor, dar spune ca ar putea sa-si schimbe din nou metodele in cazul unui rezultat nefavorabil cu Chiajna.

Stoian si Balasa nu fac parte din lot pentru jocul cu Concordia. Becali spune ca Teja incearca sa construiasca un prim 11 de baza, pe care sa-l foloseasca in play-off.

"Nu fac eu lotul. Va dau cuvantul meu ca nu ma bag. Nu mi-a zis Teja echipa, nu stiu. 2-3 jucatori sunt in afara lotului, I-am zis lui Teja ca nu ma intereseaza, sa faca ce vrea. Incepe sa se cristalizeze 11-le de baza. Asta vrea sa faca Teja, asa mi-a zis. Pe Momcilovic l-a luat? L-a luat. A zis ca-l va forta si el ca sa avem un 11 de baza in play-off", a spus Becali la Digisport.

Vedeta a campaniei de achizitii la FCSB, Adrian Stoian a fost titular cu Calarasi, in primul joc din 2019. Lasat pe banca pentru meciul cu Hermannstadt, Stoian nu prinde acum nici macar banca pentru deplasarea de la Chiajna. Balasa a fost titular etapa trecuta, cu Sibiul.

"Am vorbit cu Teja, mi-a spus ca primul jucator in care-si pune baza e Gnohere. L-a bagat pe Hora ca sa faca o evaluare, sa stie ce se intampla. Dar primul pe care mizeaza e Gnohere, asa mi-a zis. O sa vedem cu cine joaca diseara. Acum o sa-l sun si eu sa vad ce echipa a facut. Cand joaca echipa, cand vad valoare... nu ma mai intereseaza echipa cu Chiajna. Daca face antrenorul astfel incat sa dam 3 goluri, ce, sunt nebun? Daca facem egal cu Chiajna, astetati-va la nenorociri! Eu asa fac! Fiecare acasa la el face cum crede", a mai comentat Becali.

Citeste si:Gigi BecaliFCSB

Revolutie in ring: Noaptea Campionilor la Timisoara! Supergala de box in direct la PRO X, vineri de la 9 seara!VIDEO PROTVPLUS.RO

BRAT