Liga 1

Gabriel Torje, supărat înaintea meciului cu FCSB

Gabriel Torje a revenit la Dinamo și ar putea ”debuta” chiar în duelul cu FCSB.
Iosif Pintilie
Data publicarii: Joi 09 Septembrie 2021, 14:55
Data actualizarii: Joi 09 Septembrie 2021, 15:04

Fotbalistul ce a fost om de bază în echipa națională mulți ani a revenit la clubul ce l-a făcut mare chiar în cel mai dificil moment din cariera sa. Torje speră să o revitalizeze pe Dinamo, însă există multe puncte de vedere legate de starea lui fizică.

Fotbalistul a început să fie deranjat de discuțiile legate de fizicul său, spunând că el s-a antrenat mereu la capacitate maximă pentru a ajunge la cea mai bună formă.

  • Gabriel Torje, supărat înaintea meciului cu FCSB: ”Începe să mă deranjeze”

Torje, înainte de FCSB - Dinamo 

 

"Este o întrebare care începe să mă deranjeze. Au venit 8 jucători noi și doar mie mi se pune întrebarea asta, este ca și cum eu am venit după ce am stat șapte ani. Vom vedea la ora jocului cum voi fi din punct de vedere fizic. Deocamdată n-am demonstrat nimic.

FCSB a transferat jucători valoroși, s-au întărit, dar ei oricum aveau o echipă valoroasă. Într-un derby nu există favorită. Mă bucur că m-am întors, sunt acasă și am onoarea să încep cu acest derby. Cu siguranță toate biletele noastre vor fi vândute, va fi un derby în adevăratul sens al cuvântului", a spus Torje, într-un interviu acordat pentru Digi Sport.

Plamen Iliev, Constantin Nica, Răzvan Popa, Cosmin Matei, Cătălin Itu (împrumutat de la CFR), Gabi Torje, Mirko Ivanovski și Cătălin Țîră sunt fotbaliștii aduși  de Dario Bonetti după ridicarea interdicției de transferuri.

CITESTE SI

Modifică setările cookies