Dinamo Bucuresti - Farul Constanta Gabi Balint Superliga Superliga Gabi Balint

Gabi Balint știe cu ce problemă se confruntă Dinamo

Dinamo București - Farul Constanța s-a încheiat 0-2.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 23 Septembrie 2023, 08:07
Data actualizarii: Sambata 23 Septembrie 2023, 08:07

Cele două cluburi și-au dat vineri seară întâlnire pe stadionul „Arcul de Triumf” din București. Meciul a contat pentru etapa a 10-a din sezonul regulat al Superligii României.

Gabi Balint știe cu ce problemă se confruntă Dinamo

După meci, Gabi Balint a vorbit despre Dinamo și a evidențiat că jucătorii lui Ovidiu Burcă au întâmpinat probleme la finalizare. De asemenea, fostul internațional român a specificat că echipa din „Ștefan cel Mare” a dominat repriza secundă, dar doar atât.

„Repriza a doua a început bine Dinamo. Farul a făcut un pas în spate. A reușit să domine, dar să nu finalizeze. Ajungea la poarta adversă, dar atât. La finalizare au avut probleme cei de la Dinamo. După eliminare, sigur că Farul a renunțat la joc. 

S-au apărat. S-au făcut și schimbări defensive. Lucru care a fost în avantajul lui Dinamo.Au fost câteva ocazii, dar neimportante. Iar golul doi pe care îl primește Dinamo, ce să mai, e de râs”, a spus Gabi Balint, potrivit DigiSport.

Dinamo București - Farul Constanța 0-2

Constantin Budescu a deschis scorul în minutul 33, din pasa lui Adrian Mazilu. Fotbalistul a mai oferit un assist, pe final, la golul lui Ionuț Vînă, care a rupt plasa în minutul 90 al partidei.

În urma victoriei, Farul Constanța a urcat pe locul nouă cu 12 puncte, în timp ce Dinamo București a rămas pe poziția a 13-a, cu opt puncte, după 10 etape disputate în sezonul regulat al Superligii.


Echipele de start

  • Dinamo București: Golubovic - Lucas, Bena, Homawoo - De Moura, Costin, Larrucea, N. Roșu, Amzăr - Ghezali, Politic 
  • Farul Constanța: Aioani - Sîrbu, Larie Artean, Kiki - Băluță, Nedelcu, Grameni - Mazilu, Munteanu, Budescu
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!