VIDEO Gică Popescu a răbufnit după meciul cu Dinamo: "E ridicol, e de noaptea minții! Așa ceva nu am mai văzut"

Gică Popescu, președintele Farului, a avut un discurs dur la finalul partidei cu Dinamo, câștigată de campioana României cu 2-0.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 22 Septembrie 2023, 23:47
Data actualizarii: Vineri 22 Septembrie 2023, 23:45

În discursul de după meci, Gică Popescu a vorbit și despre Cupa României, competiție în care Farul va debuta cu un meci în grupe contra lui FC Voluntari, marți, de la ora 18:30.

Gică Popescu: "Formatul Cupei României e ridicol"

Președintele Farului s-a plâns de formatul Cupei României implementat din sezonul trecut și de faptul că Farul, din postura de campioană a României, este obligată să joace toate cele trei meciuri din grupe în deplasare.

"E ridicol! Nu știu care a fost mintea luminată să decidă o astfel de competiție, un astfel de țintar. Noi suntem echipa campioană și jucăm trei meciuri în deplasare. Nu știu dacă lumea vrea să vadă în semifinale, în sferturi echipele din Liga 2 sau Liga 3 ori vor să vadă echipele care ar merita să fie acolo, sus. În majoritatea țărilor am văzut că echipele care au terminat sus sunt dezavantajate. La noi e total pe dos.

Eu nu înțeleg cum noi, echipa campioană, jucăm trei meciuri în deplasare. Este ridicol, e de noapte minții! Nici nu jucăm cu toate echipele din grupă. Eu așa ceva nu am mai văzut și nu am crezut că există, dar ne adaptăm și la această competiție ridicolă.

Ei (n.r - FRF) continuă. Probabil le place să aibă toate echipele supărate. Repet, nu e normal ce se întâmplă, ca echipa campioană să joace trei meciuri în deplasre. Nu știu ce trebuie făcut, dar nu-ți conferă plăcere această competiție. Nu avem nici cel mai mic favor fiind echipa campioană.

Orice competiție o tratăm cu seriozitate. E un trofeu pe care nu l-am câștigat de mult timp. Ni-l dorim, dar ni l-am fi dorit într-un alt format", a spus Gică Popescu, după meciul cu Dinamo.

Farul Constanța a fost repartizată în grupa D a Cupei României, alături de UTA Arad, FC Voluntari, Tunari, Universitatea Craiova și Gloria Buzău. Dobrogenii vor înfrunta doar trei dintre aceste formații, pe FC Voluntari, Gloria Buzău și Universitatea Craiova.

Programul Farului în Cupa României

  • Grupe, etapa 1: FC Voluntari - Farul (26 septembrie)
  • Grupe, etape 2: Gloria Buzău - Farul (1 noiembrie)
  • Grupe, etapa 3: Universitatea Craiova - Farul (6 decembrie)
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!