"Fraier sunt eu!" Gigi Becali pune tunurile pe un singur jucator dupa esecul cu Astra: "Cand avea salariu 6000 de euro era cel mai bun din Europa!"

Gigi Becali FCSB Ionut Pantiru Superliga "Fraier sunt eu!" Gigi Becali pune tunurile pe un singur jucator dupa esecul cu Astra: "Cand avea salariu 6000 de euro era cel mai bun din Europa!"
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 25 Noiembrie 2019, 08:32
Data actualizarii: Luni 25 Noiembrie 2019, 08:36

Astra a castigat meciul cu FCSB, scor 3-1, iar echipa lui Vintila e pe locul 6, ultima pozitie din play-off.

Gigi Becali a fost dezamagit de infrangerea echipei sale, insa nu contesta victoria trupei lui Bogdan Andone. Finantatorul FCSB l-a luat in vizor pe Pantiru, jucator pe care il considera vinovat la unul dintre golurile marcate de Astra.

Becali se considera vinovat pentru ca i-a marit salariul lui Pantiru, iar acest lucru l-a dat peste cap pe fundasul adus de la Poli Iasi. 

"Au jucat slab. Parca nu au fost pregatiti pentru meciul acesta. Nu stiu care este cauza. Poate pauza asta... Nu stiu ce sa zic. Fraier sunt eu ca i-am facut lui Pantiru salariu de 10.000 de euro. Cand avea 6000 era cel mai bun din Europa. Greseala este a mea. Dar se mai intampla. Nu stiu ce s-a intamplat la echipa, dar Astra a meritat sa castige. Cand tu n-ai sut pe poarta in repriza a doua nu poti sa ai pretentii sa castigi",
a declarat Gigi Becali pentru Fanatik.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!