Budescu, pus la zid dupa victoria cu FCSB: "Doar pe Dobrin, Balaci si Hagi nu-i puteai inlocui! Nu poti sa vii tu acum si sa ameninti!"

Budescu, pus la zid dupa victoria cu FCSB: "Doar pe Dobrin, Balaci si Hagi nu-i puteai inlocui! Nu poti sa vii tu acum si sa ameninti!"

Constantin Budescu a fost spectator de lux la meciurile nationalei cu Suedia si Spania.

Jucatorul Astrei a fost convocat pentru ultima actiune a nationalei din acest an, dar nu a jucat niciun minut in niciuna dintre cele doua partide capitale pentru calificarea la EURO 2020. Dupa victoria Astrei cu FCSB, Budescu s-a aratat extrem de deranjat de situatia de la lot si a amenintat ca nu mai vine la nationala.

Dumitru Dragomir il pune la zid pe Budescu si spune ca jucatorul Astrei a facut o serie de afirmatii pe care sigur le regreta. Fostul presedinte al LPF ii transmite lui Budescu ca nu a ajuns la valoarea unor fotbalisti precum Dobrin, Balaci sau Hagi pentru a face astfel de declaratii.

"Ii recomand domnului Budescu sa fie mai atent atunci cand vorbeste dupa o victorie. Este un fotbalist bun, dar nu poti sa vii tu acum, dupa cateva meciuri la nationala, si sa ameninti ca este ultima oara cand te-am vazut la Mogosoaia. Doar pe Dobrin, Balaci si Hagi nu puteai sa ii inlocuiesti la nationala, dar ca Budescu sunt foarte multi. Eu cred ca a fost prea euforic dupa victoria cu FCSB si acum o sa ii para rau de tot ce a spus. Nu ii poti intoarce spatele echipei nationale. Cred ca Budescu o sa isi retraga aceste cuvinte, dar conteaza foarte mult si ce selectioner o sa vina", a declarat Dumitru Dragomir pentru ProSport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Primii pacienți cu Covid-19, aflați în stare gravă, au fost internați la Spitalul Foișor
BRAT
Modifică setările cookies