Fotbal extern

Isterie la Paris în așteptarea lui Messi! Imagini incredibile cu suporterii lui PSG

Fanii lui PSG așteată venirea lui Messi la echipă.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Duminica 08 August 2021, 22:27
Data actualizarii: Duminica 08 August 2021, 22:36

Fotbalistul care a scris istorie pentru FC Barcelona este gata de o nouă provocare, după 21 de ani petrecuți în Spania. Unul dintre cei mai buni jucători din toate timpurile este așteptat de sute de suporteri în fața aeroportului din Paris

Cu toate astea, fanii trebuie să mai aștepte, după ce ziariștii au informat că zborul argentinianului către capitala Franței va avea loc în cursul zilei de luni. 

  • Isterie la Paris în așteptarea lui Messi! Imagini incredibile cu suporterii lui PSG

Deși era dorit și de Pep Guardiola la Manchester City, se zvonește că Messi și PSG au ajuns la un acord, iar noul contract urmează să fie semnat zilele următoare. Fanii sunt nerăbdători să îl vadă pe argentinian la Paris.

Messi a participat astăzi la o conferință de presă prin care și-a anunțat plecarea

Barcelona a anunțat joi că nu îi va prelungi contractul lui Lionel Messi. Datoria de 500 de milioane de euro pe care clubul a înregistrat-o anul trecut și plafonul financiar impus de La Liga, sunt motivele principale invocate de Joan Laporta pentru nepăstrarea superstarului la echipa blaugrana.

48 de ore, Messi nu a avut nicio reacție. Duminică, el a rupt tăcerea, într-o conferință de presă, iar mai apoi, și printr-o postare pe pagina personală de Instagram. Imaginile cu Messi, care plângea în hohote la conferința de presă, au făcut înconjurul lumii.

Modifică setările cookies