Prima demisie de la Barca după plecarea lui Messi! Scrisoare pentru Laporta: „Credeam că poți să îl înfrunți pe Perez!”

Leo Messi Barcelona Joan Laporta Fotbal extern Prima demisie de la Barca după plecarea lui Messi! Scrisoare pentru Laporta: „Credeam că poți să îl înfrunți pe Perez!”
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Duminica 08 August 2021, 21:49
Data actualizarii: Luni 09 August 2021, 10:21

Plecarea lui Leo Messi de la Barcelona a șocat lumea fotbalului. 

Odată cu plecarea lui Messi a apărut și prima demisie de la Barcelona, mai ales după ce au apărut informații conform cărora președintele Laporta l-a „sacrificat” pe argentinian pentru a rămâne în SuperLigă, după cum a spus chiar președintele La Liga, Tebas. 

Jaume Llopis, membru al Comision Espai Barca, cei care se ocupă de proiectul de transformare a facilităților clubului, și-a dat demisia la doar câteva ore de la conferința de presă a superstarului argentinian. 

  • Prima demisie de la Barca după plecarea lui Messi! Scrisoare pentru Laporta: „Credeam că poți să îl înfrunți pe Perez!”

Profesor la școala de afaceri de la Universitatea din Navarra, specializat în departamentele de strategie și organizare corporativă, Llopis s-a arătat dezamăgit de președintele clubului, Joan Laporta. Mai mult, i-a scris și o scrisoare acestuia, conform SPORT.

„Credeam că ești singurul în stare să îl înfrunte pe Florentino!”
 

„Dragă Jan: 

M-ai dezamăgit, credeam că ești singurul în stare să îl înfrunte pe Florentino. Nu am toate detaliile, însă sigur s-ar fi putut face mai mult pentru ca Messi să rămână. 

Messi era patrimoniu important al Barcelonei. 

Vom vedea când va apărea SuperLiga, dacă apare, și între timp, întărind PSG-ul și facilitând transferul lui Mbappe la Madrid. Planul perfect al lui Florentino. Vei intra în istorie drept președintele care l-a dat afară pe Messi. 

Îți mulțumesc pentru încrederea de a mă pune în Comision Espai Barca, și, chiar dacă nu există o numire oficială sau responsabilitate, cred că am aportat cu lucruri pozitive, însă mă văd obligat să îmi dau demisia pentru că vreau să am libertatea de a-mi exprima părerile. 

Îți doresc mult succes”, se arată în scrisoarea lui Jaume Llopis către Laporta. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!