Fotbalistul de la Astra care a fost urmarit de Manchester City! Detaliile ciudate dintr-o afacere incercata de directorul de recrutare al englezilor

Astra Albert Stahl Dennis Man Manchester City terry john Superliga Fotbalistul de la Astra care a fost urmarit de Manchester City! Detaliile ciudate dintr-o afacere incercata de directorul de recrutare al englezilor
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 26 Mai 2021, 13:06
Data actualizarii: Miercuri 26 Mai 2021, 13:10

Povestile nemuritoare ale fotbalului romanesc continua sa apara de nicaieri.

Cluburile mari ale Europei, precum Manchester City, isi trimit scouterii in toata lumea pentru a identifica tineri jucatori cu potential. Terry John, fost director de recrutare la Manchester City, a ales sa vina in Romania, la Arad, unde mai multi copii i-au atras atentia.

Printre ei erau Dennis Man, Albert Stahl si Emanuel Vasi, care atunci erau la Atletico Arad si generatia lor domina competitiile de juniori: "La un moment dat, a venit scouterul de la Manchester City, Terry John (n.r. John era director de recrutare). Cu el tineam legatura, suntem acum in relatii de amicitie. Venea foarte des in Arad, pentru ca-i urmarea pe Dennis (n.r. Man), pe Stahl, pe Vasi. Pana la urma l-a luat pe Vasi. Mai greseste si el (n.r. rade)”, a dezvaluit Alexandru Meszar pentru gsp.ro.

Dintre cei 3 jucatori urmariti de Manchester City, Terry John a ales sa-l cheme in Anglia pe Emanuel Vasi, dar n-a fost o alegere prea inspirata. Mijlocas central, Vasi a stat un an si jumatate la Manchester City, n-a reusit sa impresioneze si pana la urma a fost lasat sa plece. A semnat mai intai cu Soimii Pancota si apoi s-a transferat la Poli. Ajuns la 23 de ani, Emanuel Vasi este fara echipa din vara lui 2017.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!