Dan Petrescu cfr Ciprian Deac Superliga

Fotbalistul de care Dan Petrescu nu se poate lipsi! "Fara el, CFR nu stiu ce ar face"

"Bursucul" a dezvaluit numele jucatorului care nu poate sa lipseasca din echipa CFR-ului. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 24 Octombrie 2020, 09:34
Data actualizarii: Sambata 24 Octombrie 2020, 09:43

Este vorba despre Ciprian Deac, fotbalist de care ardelenii sunt dependenti. Deac a fost reinventat de catre Dan Petrescu si ajuns la varsta de 34 de ani este omul care se ocupa de fazele fixe la CFR. 

"Se lucreaza la antrenament, dar daca nu ai calitate degeaba lucrezi. Putem sa lucram 10 zile. Baietii au calitate. Ciprian are calitate foarte mare plus ca avem jucatori foarte buni, care dau cu capul foarte bine.

Ma bucur ca Deac a ajuns la o asemenea maturitate, pentru ca eu zic ca are dreptate. Nu a facut niste meciuri foarte bune, nici macar ieri, cum toata lumea spune. Daca spuneam eu poate spunea cineva ca am ceva cu el. Dar ca a spus-o el e foarte bine. Cred ca poate sa joace mai bine. 

Are si el o varsta intr-adevar, a recunoscut, vrea sa faca lucruri, pe care nu poate sa le faca, dar, fara Deac, CFR nu stiu ce ar face. Ar fi foarte greu pentru noi sa jucam fara Ciprian, asta e realitatea. E un jucator tanar la cum se pregateste", a declarat Dan Petrescu pentru TelekomSport.  

Deac a adunat pana in prezent 294 de meciuri in tricoul CFR-ului. Jucatorul roman a punctat de 52 de ori si a oferit 59 de pase decisive. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!