VIDEO EXCLUSIV Dinamo vine cu lămuriri! Ce se întâmplă cu Ovidiu Burcă după ce a refuzat să antreneze echipa

Dinamo a traversat câteva zile complicate, după ce jucătorii au refuzat să se antreneze ca urmare a unor restanțe salariale.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 18 Ianuarie 2023, 13:40
Data actualizarii: Miercuri 18 Ianuarie 2023, 13:38

Neplătiți din octombrie, jucătorii lui Dinamo au refuzat să se antreneze luni dimineață. În cele din urmă, conducerea a achitat un salariu restant, însă problemele nu s-au încheiat. Antrenorul Ovidiu Burcă a refuzat și el să pregătească echipa luni și marți, fiind nemulțumit de cele întâmplate.

Răzvan Zăvăleanu: "Nu s-a pus niciodată problema ca Ovidiu Burcă să nu rămână la Dinamo"

Potrivit surselor PRO TV, cei cinci jucători care ar fi pus la cale greva din vestiarul ”câinilor” au fost chemați de conducere pentru rezilierea contractelor: Marius Tomozei, Alin Dudea, Ștefan Fara, Bogdan Gavrilă și Vasile Buhăescu.

Răzvan Zăvăleanu, reprezentantul administratorului judiciar de la Dinamo, a confirmat că vor exista anumite plecări de la Dinamo în urma acestui episod, însă a refuzat să ofere vreun nume. În ceea ce privește situația lui Ovidiu Burcă, oficialul "câinilor" a dat asigurări că antrenorul nu va fi schimbat.

"Nu s-a pus în nicio secundă problema să nu rămână Ovidiu Burcă. Într-adevăr, a fost foarte supărat pentru că se aștepta să aibă un alt tip de relație cu jucătorii și să reacționeze la solicitările lui, dar nu s-a pus niciodată problea să nu rămână la echipă.

Ok, n-a fost la antrenament în ideea în care trebuiau lămurite anumite probleme. Au fost niște ședințe, a fost la club, dar nu s-a pus problema să plece de la club. A vrut să se lămurească anumite lucruri legate de fotbaliști, de compartimentul lor. Sunt sigur că s-au lămurit.

Am avut discuții cu unii dintre jucători în acest moment și nu m-am așteptat în niciun moment la o astfel de reacție din partea lor. Le-am înțeles nemulțumirile, dar n-am crezut că vor reacționa în acest fel. Am discutat cu jucătorii și înainte și după acest moment.

E prematur să vă spun. Sunt tot felul de discuții în cadrul clubului cu diverși jucători. E și această perioadă în care se fac diverse mișcări. Antrenorii își reordonează forțele în funcție de ceea ce s-a întâmplat în turul campionatul. Da, vor fi mișcări la Dinamo, dar nu vă pot spune cine pleacă. Iar de venit este mai greu, pentru că avem interdicție la transferuri", a spus Răzvan Zăvăleanu, la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro Arena.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!