Fostul fotbalist de la FCSB care vrea să joace alături de Alibec: „Mi-aș dori asta”

FCSB Constantin Budescu Denis Alibec Superliga Superliga Denis Alibec
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 12 Ianuarie 2023, 23:00
Data actualizarii: Joi 12 Ianuarie 2023, 23:00

Atacantul este legitimat în acest moment la Farul Constanța din vara anului 2022.

Denis Alibec a evoluat alături de Constantin Budescu atât la Astra Giurgiu, cât și la FCSB. Iar atacantul Petrolului Ploiești a vorbit despre parteneriatul pe care l-a avut cu dobrogeanul, precizând că-și dorește să evolueze din nou la aceeași echipă.

Fostul fotbalist de la FCSB care vrea să joace alături de Alibec: „Mi-aș dori asta”

Constantin Budescu a evidențiat că-l vrea pe Denis Alibec alături de el la Petrolul Ploiești. Cotat la 900.000 euro, conform site-urilor de specialitate, Alibec este într-o superformă de când a semnat cu formația dirijată de Gică Hagi: nouă goluri și patru pase decisive a reușit atacantul în 16 apariții în această stagiune a Superligii.

„Mi-aș dori, pentru că ne-am descurcat foarte bine împreună. Mi-aș dori acest lucru, acum să vedem dacă se va mai putea. La Petrolul (n.r.: ar dori să vină Alibec)”, a spus Constantin Budescu în cantonamentul din Antalya.

Dezvăluire în direct: „L-am dus pe Budescu cu japca la școală!” Episod inedit cu „magicianul” Petrolului 

Invitat la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena, Valeriu Răchită (52 ani) a analizat situația de la FCSB, unde echipa a plecat în cantonament fără antrenorul principal din acte. Fostul căpitan al roș-albaștrilor consideră că înainte de a o pregăti pe vicecampioana României, Mihai Pintilii (38 ani) trebuie să parcurgă etapele licenței PRO. 

De la această idee, Vivi Răchită a mărturisit că și-a îndemnat toți jucătorii să termine liceul și l-a dat exemplu pe Constantin Budescu (33 ani). În primă fază, „magicianul” Petrolului Ploiești nu a răspuns pozitiv, însă Vivi Răchită nu s-a lăsat până ce nu l-a văzut pe Constantin Budescu cu diploma de Bacalaureat. 

„Eu i-aș exclude pe acești antrenori care fac figurație pe bancă, i-aș retrage licența. Dacă tot nu antrenezi. O pervertești, ce faci? Dacă ești campion național faci B-ul, nu mai faci C-ul. Ai B-ul, ai A-ul, ai PRO-ul. Eu eram la Steaua, pe ultima perioadă, și m-am dus la școală la licența A, la 35 de ani. Se poate face. Dar, fotbaliștilor, trebuie mai întâi să aveți BAC-ul. Să nu faceți ca Rică Răducanu, să vă duceți la facultate și pe urmă să faceți și liceul. Hai să ne uităm la Octavian Popescu. Nu s-a dus să dea BAC-ul. Când o să se lase de fotbal ce o să facă? Se duce în Moldova să facă licența pentru că nu are BAC-ul. Du-te, mă, copilule, la școală, că e bună și școala la ceva. 

Toți jucătorii mei s-au dus la șoală. Eu l-am dus pe Budescu cu japca la școală. Nu vor să se ducă la școală (n.r. fotbaliștii). Lasă, domne, că ai timp și de antrenament, dar trebuie să te duci la școală, la școală înveți, e altceva. L-am pus pe antrenorul secund să-l ducă la școală, la liceu. Aveam un profesor de acolo care-mi spunea când venea, când nu venea. 

E deștept Budescu. Vezi câți bani a câștigat de când s-a dus la școală?”, a declarat Valeriu Răchită la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!