VIDEO EXCLUSIV Dezvăluire în direct: „L-am dus pe Budescu cu japca la școală!” Episod inedit cu „magicianul” Petrolului 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 11 Ianuarie 2023, 10:37
Data actualizarii: Miercuri 11 Ianuarie 2023, 10:39

Vivi Răchită nu s-a lăsat până când Constantin Budescu nu și-a terminat liceul. 

Invitat la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena, Valeriu Răchită (52 ani) a analizat situația de la FCSB, unde echipa a plecat în cantonament fără antrenorul principal din acte. Fostul căpitan al roș-albaștrilor consideră că înainte de a o pregăti pe vicecampioana României, Mihai Pintilii (38 ani) trebuie să parcurgă etapele licenței PRO. 

De la această idee, Vivi Răchită a mărturisit că și-a îndemnat toți jucătorii să termine liceul și l-a dat exemplu pe Constantin Budescu (33 ani). În primă fază, „magicianul” Petrolului Ploiești nu a răspuns pozitiv, însă Vivi Răchită nu s-a lăsat până ce nu l-a văzut pe Constantin Budescu cu diploma de Bacalaureat. 

„Eu i-aș exclude pe acești antrenori care fac figurație pe bancă, i-aș retrage licența. Dacă tot nu antrenezi. O pervertești, ce faci? Dacă ești campion național faci B-ul, nu mai faci C-ul. Ai B-ul, ai A-ul, ai PRO-ul. Eu eram la Steaua, pe ultima perioadă, și m-am dus la școală la licența A, la 35 de ani. Se poate face. Dar, fotbaliștilor, trebuie mai întâi să aveți BAC-ul. Să nu faceți ca Rică Răducanu, să vă duceți la facultate și pe urmă să faceți și liceul. Hai să ne uităm la Octavian Popescu. Nu s-a dus să dea BAC-ul. Când o să se lase de fotbal ce o să facă? Se duce în Moldova să facă licența pentru că nu are BAC-ul. Du-te, mă, copilule, la școală, că e bună și școala la ceva. 

Toți jucătorii mei s-au dus la șoală. Eu l-am dus pe Budescu cu japca la școală. Nu vor să se ducă la școală (n.r. fotbaliștii). Lasă, domne, că ai timp și de antrenament, dar trebuie să te duci la școală, la școală înveți, e altceva. L-am pus pe antrenorul secund să-l ducă la școală, la liceu. Aveam un profesor de acolo care-mi spunea când venea, când nu venea. 

E deștept Budescu. Vezi câți bani a câștigat de când s-a dus la școală?”, a declarat Valeriu Răchită la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena. 

Ora Exactă în Sport este în direct pe PRO Arena, de luni până vineri de la 9:30 la 12:30, și în week-end de la 10:00 la 12:30.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!