Liga 1

Florin Talpan sare in apararea lui Duckadam! Juristul CSA Steaua se compara cu fostul portar: "De numele lui se leaga cel mai mare triumf, asa cum eu am castigat marca Steaua!"

Juristul CSA Steaua, Florin Talpan, a comentat demisia lui Helmut Duckadam de la FCSB. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 16 Iunie 2020, 12:35
Data actualizarii: Marti 16 Iunie 2020, 12:36

Vestea demisiei lui Helmut Duckadam din pozitia de presedinte de imagine al FCSB a socat lumea fotbalului. Desi s-au contrat de-a lungul timpului, Florin Talpan i-a luat apararea fostului portar, comparand performantele sale in tricoul Stelei cu reusita lui atunci cand a castigat in instanta numele, palmaresul si culorile echipei.

"Daca nu exista Helmut Duckadam, Steaua Bucuresti nu castiga niciodata Cupa Campionilor Europeni. Daca nu castiga Florin Talpan dosarele cu marca, numele si palmaresul, in momentul de fata, Steaua Bucuresti nu mai avea nici marca Steaua Bucuresti, nici numele si nici palmaresul echipei de fotbal. 

De numele lui Duckadam se leaga cel mai mare si spectaculos triumf al unei formatii de fotbal din Romania: castigarea Cupei Campionilor Europeni din anul 1986 asa cum de numele Talpan se leaga castigarea marcii Steaua Bucuresti, a numelui echipei si a palmaresul echipei de fotbal Steaua Bucuresti!

Ma mandresc cu munca mea si cu ceea ce am facut pentru Steaua Bucuresti, cel mai mare club din Estul Europei", a declarat Florin Talpan pentru ProSport.  

Modifică setările cookies