Florin Răducioiu, contrariat de insistența lui Becali: „Nu va juca niciodată bine, indiferent de ce zice Gigi!”

Florin Raducioiu Deian Sorescu FCSB Gigi Becali Superliga Florin Răducioiu
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 Februarie 2023, 23:41
Data actualizarii: Duminica 26 Februarie 2023, 23:46

Florin Răducioiu este convins că Gigi Becali greșește în privința unui jucător de la FCSB.

Becali l-a transferat pe Deian Sorescu în această iarnă cu gândul că-l va folosi ca fundaș dreapta, post unde FCSB a avut mari dificultăți în ultimii ani.

Cu toate, însă, că fotbalistul susține că pe poziția de fundaș dreapta se simte cel mai bine, iar Gigi Becali insistă și el cu acest lucru, se pare că Deian Sorescu dă randament mai bun ca mijlocaș dreapta, acolo unde juca și în perioada în care îmbrăca tricoul lui Dinamo.

În repriza secundă a meciului FC Argeș - FCSB, scor 1-2, Malcom Edjouma a fost înlocuit cu Crețu, care a preluat rolul de fundaș dreapta și i-a permis lui Deian Sorescu să urce la centru, poziție din care a și reușit să marcheze golul victoriei pentru FCSB.

Florin Răducioiu este de părere că reușita de duminică seară a lui Sorescu este o dovadă în plus că acesta dă randament mai bun ca mijlocaș de bandă și că Gigi Becali nu ar trebui să mai insiste cu el în dreapta defensivei.

„Sorescu nu joacă bine și nu va juca niciodată bine fundaș dreapta, nu știe să se apere. Asta indiferent de ce va spune Gigi Becali. El acolo, sus, dă randament maxim! Poate să își etaleze calitățile. Nu mai insistați să îl băgați fundaș dreapta!”, a spus Florin Răducioiu, la Primasport.

Sorescu: „A fost o săptămână grea!”

Fostul dinamovist a dezvăluit la finalul meciului cu FC Argeș că a avut o discuție cu Mihai Pintilii și l-a asigurat pe acesta că va încerca să dea 100% la fiecare meci, indiferent pe ce post va evolua.

„Sunt bucuros că am reușit să luăm cele 3 puncte, a fost un meci geru, un teren greu. Mă bucur că ne-am adaptat și am luat cele 3 puncte. 

A fost o săptămână grea, în care s-a discutat poziția mea în teren. Am vorbit cu 'Pinti' și i-am zis că voi da 100%, voi juca în continuare pe orice poziție voi fi folosit și voi încerca să dau 100%”, a spus Deian Sorescu la finalul meciului cu FC Argeș - mai multe detalii AICI.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!