”Au înțeles despre ce e vorba”. Ce a observat Leo Strizu, după FC Argeș - FCSB 1-2

Leo Strizu FC Arges - FCSB FCSB Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 Februarie 2023, 23:16
Data actualizarii: Duminica 26 Februarie 2023, 23:32

Leo Strizu a tras primele concluzii după victoria care a adus-o pe FCSB pe locul trei în campionat: 2-1 cu FC Argeș.

Antrenorul care figurează în acte ca ”principal” la FCSB a avut doar cuvinte de laudă la adresa jucătorilor săi și se concentrează acum pe următoarea partidă din campionat.

Strizu a observat un plus la capitolul ”concentrare”, când a analizat jocul celor de la FCSB de la Pitești.

Leo Strizu: ”Au înțeles despre ce e vorba”

„Aș vrea să-mi felicit echipa, să-mi felicit jucătorii pentru efortul depus. Am spus de la început că ne interesează doar cele trei puncte, le-am luat, dar nu așa ușor. Se putea mai ușor dacă eram mai concentrați în fața porții. Pregătim următorul meci.

Cred că de data asta s-a observat că echipa a fost mai concentrată pe final. Au înțeles despre ce e vorba, nu vom mai face acele greșeli. Tot datorită jocul nostru avem aceste ocazii. Poate, în meciurile următoare, concentrarea va fi mai puternică și vom putea rezolva, poate, meciul din prima repriză.

Eu pot să vă spun doar ce am observat la jucători. Au înțeles foarte bine în ce sistem putem să jucăm în funcție de schimbări, concentrarea a fost sută la sută, fiecare a știut ce trebuie să facă pe zona respectivă.

Este nevoie de absolut toți jucătorii, mai ales în play-off. Noi ne pregătim fiecare meci, ne propunem să luăm cele trei puncte și doar așa putem să ne îndeplinim obiectivul”, a spus Leo Strizu.

În urma acestui succes, FCSB a urcat pe locul trei, cu 51 de puncte, peste Rapid, care are 49 de puncte. FC Argeș rămâne penultima în Superligă, cu 26 de puncte.

Vicecampioana va juca pe teren propriu cu Petrolul Ploiești în următoarea etapă, în timp ce piteștenii se vor deplasa pe terenul Universității Craiova.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!