Liga 1

Flavius Stoican a semnat cu FCU Craiova! Primele declarații: „Probabil, Adi Mutu a avut ghinion!”

Flavius Stoican a fost alegerea familiei Mititelu pentru postul de antrenor. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 06 Octombrie 2021, 18:03
Data actualizarii: Miercuri 06 Octombrie 2021, 18:42

FCU Craiova a decis să renunțe la serviciile lui Adrian Mutu, după eșecul din derby-ul Băniei, 0-2, cu echipa finanțată de Mihai Rotaru. 

Refuzat de Marius Șumudică, Leo Grozavu și Eugen Neagoe, Adrian Mititelu s-a orientat către Flavius Stoican. Astfel, antrenorul se întoarce în Liga 1 după doi ani, ultima experiență în primul eșalon fiind la Politehnica Iași. 

Stoican a semant un contract valabil până în iarnă cu FCU Craiova, cu posibilitatea de prelungire a acestuia, iar tehnicianul a oferit primele declarații în calitate de noul tehnician al oltenilor. 

Stoican: „Nu m-a interesat câți bani îmi dă familia Mititelu!”

Au fost discuții cu câteva zile în urmă. Din punctul meu de vedere, nu ere nimic de obiectat. Sunt un om căruia îi place să munceasă și vreau să îmi aduc aportul la această echipă, fotbalul este pasiunea mea. 

Obiectivul este să jucăm fotbal, să batem pe UTA, sau să încercăm să scoatem un rezultat pozitiv. În momentul acesta, e ușor de spus că vreau lucruri mărețe. Important e să îmi aduc amprenta asupra jocului echipei. 

Îmi pun obiective mărețe. Știu ce pot. Sper ca și jucătorii să conștientizeze că suntem la un club care vrea performață. Sunt conștient că și jucătorii știu că sunt datori. Sunt condiții foarte bune aici, sunte oameni care iubesc această echipă, trebuie doar să jucăm fotbal. Sunt omul care vreau să muncesc. Nu m-a interesat câți bani îmi dă familia Mititelu. Nu m-a interesat dacă lotul este atât de slab cum se spune. Este un lot care poate crește. 

Omul care a fost până acum la această echipă, Adi Mutu, este un antrenor pe care îl apreciez. Mă uitam la televizor, de acasă, și spuneam: 'Uite, un om care muncește, nu îi place să se dea în stambă, să stea toată ziua pe la televizor!'. Probabil a avut ghinion”, a declarat Flavius Stoican. 

După 11 etape, FCU Craiova se află pe locul 13 în Liga 1, cu doar 9 puncte. 

Articole pe subiect
CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies