Liga 1

Mutu se apără după ce a fost demis de FCU Craiova: „Mă credeți că eu nu antrenez defensiv?”

Adrian Mutu a rezistat doar 11 etape pe banca lui FCU Craiova. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 04 Octombrie 2021, 20:05
Data actualizarii: Luni 04 Octombrie 2021, 20:12

Eșecul cu Universitatea Craiova, 0-2, i-a fost fatal lui Adrian Mutu. Tehnicianul celor de la FCU Craiova a fost demis după ce echipa sa a fost înfrântă în derby-ul Băniei.

Acuzat în repetate rânduri că echipa sa practică un joc mult prea defensiv, fostul antrenor al oltenilor se apără și susține că, înaintea fiecărui meci, pregătește doar partea ofensivă.

  • Adrian Mutu

Mutu: „Ce pot să îți spun eu? Ia-o la dreapta sau ia-o la stânga?”

Mă crezi că eu nu lucrez defensiv? Eu nu iau echipa și o pun: 'Aici faci așa'. Echipa mea se apără așa, pentru că fac o apărare preventivă prin poziționare, pe care o fac atunci când atac, dar eu lucrez numai ofensiv. 

Și Ilie Dumitrescu spunea că antrenorul te duce până la 25 de metri. 

Antrenorul iti poate spun să faci o demarcare falsă, dar ca să asimilezi depinde doar de tine. E foarte greu. Când tu ajungi la 25 de metri intervine criza de timp și spațiu și intervine talentul jucătorului. 

Dacă eu antrenez diferite scheme și ajungi 1 la 1 cu Bancu, ce pot să îți spun eu? Ia-o la dreapta sau ia-o la stânga?”, a declarat Adrian Mutu la digisport. 

În cele 11 etape pe banca tehnică oltenilor, Adrian Mutu a acumulat doar 9 puncte, iar echipa sa a înscris doar de 8 ori, încasând 13 goluri.   

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies