Lorena Balaci, acuze către FCU Craiova: „Adrian Mititelu este în spatele actelor de vandalism!”

Lorena Balaci Adrian Mititelu FCU Craiova Superliga Lorena Balaci
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 04 Octombrie 2021, 22:40
Data actualizarii: Luni 04 Octombrie 2021, 22:56

Fiica lui Ilie Balaci dezvăluie relația pe care tatăl său a avut-o cu Adrian Mititelu. 

Duminică, cele două echipe care își revendică istoria Universității Craiova s-au întâlnit în premieră. Victorioasă din acest duel a iesit Craiova lui Rotaru, care s-a impus cu 2-0 împotriva clubului patronat de Adrian Mititelu. 

Chiar dacă „Ion Oblemenco” a fost deschis doar la 30% din capacitatea maximă, atmosfera în Bănie a fost incendiară. Sediul celor de la CSU Craiova și casa lui Sorin Cârțu au fost vandalizate de ultrașii Peluzei Sud, care susține echipa lui Mititelu și care a boicotat prezența la meci din cauza faptului că se intra doar pe baza vaccinului. 

Lorena Balaci, care s-a declarat susținătoarea clubului patronat de Mihai Rotaru, a precizat că Adrian Mititelu este în spatele acestor acte de vandalism. De asemenea, fiica legendarului fotbalist susține că suporterii celor de la FCU s-au folosit de un un mesaj de susținere a lui Balaci pentru Mititelu, din 2013, fără să știe cum s-a degradat relația dintre cei doi. 

Lorena Balaci: „Tata se convinsese de cine este Mititelu, nu mai vorbeau deloc”

Pe mine m-a deranjat că, aseară, pe stadion, au pus o declarație de-a lui tata, din 2013. Atunci, într-adevăr, el îl sprijinea pe Mititelu. El era un om bun la suflet și dădea mereu credit oamenilor. De acesta a beneficiat mult și Mititelu. Tata era naiv, uneori, credea mult în oameni. Dar lucrurile se schimbaseră. Tata se convinsese de cine este Mititelu, nu mai vorbeau deloc. El știa ce jigniri grave i-a adresat Mititelu, există pe internet tot ce spunea acest om despre tata. De fapt, Adrian Mititelu n-a venit nici la înmormântare, știa în ce raport este el față de Ilie Balaci.

Atacurile contra mea sunt comandate de sus, de la Adrian Mititelu. Ei ăștia sunt, nu mă surprind, ei doar jignesc. Nu mă surprind cu nimic. Vreau să văd dacă ce au făcut ei e legal, noi deținem marca Ilie Balaci. Vreau să vedem dacă aveau nevoie de acordul nostru”, a explicat Lorena Balaci pentru playsport

În urma succesului din derby-ul Băniei, Universitatea Craiova a urcat pe locul 5, cu 19 puncte după 11 etape. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!