Liga 1

FCU Craiova a anunțat ce se întâmplă cu Nicolo Napoli, după ce fanii l-au contestat la revenirea în România

Nicolo Napoli a revenit în România pentru a o pregăti pentru a opta oară pe FCU Craiova, însă antrenorul italian nu a semnat încă un contract.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 05 Ianuarie 2022, 18:32
Data actualizarii: Miercuri 05 Ianuarie 2022, 18:33

Fostul fundaș de la Juventus, acum în vârstă de 59 de ani, a condus deja un prim antrenament la FCU Craiova, marți, însă gruparea olteană a anunțat că Napoli nu este antrenorul echipei pentru moment.

Nicolo Napoli va semna cu FCU Craiova

Revenit pentru a opta oară la echipa deținută de familia Mititelu, Nicolo Napoli a fost contestat la întoarcerea în România de fanii Craiovei din Peluza Sud, care nu cred în calitățile antrenorului care a lucrat doar în țara noastră în ultimii 15 ani.

Cu toate acestea, FCU Craiova, prin vocea președintelui Marcel Pușcaș, anunță că nu va da înapoi și îl va numi pe Nicolo Napoli în funcția de antrenor principal. Italianul va semna contractul după ce Adrian Mititelu Jr. se va întoarce în țară.

"Nu a semnat încă pentru că Adiță Mititelu e plecat din țară. La venirea în țară, va semna. Probabil săptămâna asta va semna. Se știe relația lui cu Peluza Sud. Nu toți suporterii sunt împotriva lui, dar asta a fost decizia patronului și asta rămâne,

Au fost mai multe propuneri, vreo 3-4, dar patronul a decis să recurgă la varianta Nicolo Napoli. Și-o fi dat seama că, indiferent ce antrenor a pus de-a lungul timpului, cu Nicolo s-a înțeles cel mai bine în ciuda unor probleme. E a opta oară, înseamnă că e o afinitate și o înțelegere bună între ei.

N-ai putea aduce de 8 ori pe cineva dacă nu l-ai aprecia. Important e să facă treabă bună, are contract sigur până în varăNu a semnat încă pentru că Adiță Mititelu e plecat din țară. La venirea în țară, va semna. Probabil săptămâna asta va semna. Se știe relația lui cu Peluza Sud. Nu toți suporterii sunt împotriva lui, dar asta a fost decizia patronului și asta rămâne,

Au fost mai multe propuneri, vreo 3-4, dar patronul a decis să recurgă la varianta Nicolo Napoli. Și-o fi dat seama că, indiferent ce antrenor a pus de-a lungul timpului, cu Nicolo s-a înțeles cel mai bine în ciuda unor probleme. E a opta oară, înseamnă că e o afinitate și o înțelegere bună între ei. N-ai putea aduce de 8 ori pe cineva dacă nu l-ai aprecia. Important e să facă treabă bună, are contract sigur până în vară", a spus Marcel Pușcaș, la Digisport.

FCU Craiova, patronată de Adrian Mititelu, a rămas fără conducere tehnică, după ce a încheiat colaborarea cu antrenorul Eugen Trică, la 11 decembrie. În acest sezon, FCU Craiova a fost condusă de pe bancă de trei antrenori, Adrian Mutu, Flavius Stoican şi Eugen Trică, încheind anul cu secundul Dan Vasilică în postura de interimar, transmite Agerpres.

Dacă Napoli va semna contractul, acesta va fi al optulea său mandat la FCU Craiova.

După 21 de etape în Liga I, FCU Craiova ocupă locul 14 în clasament, cu 19 puncte.

Modifică setările cookies