Liga 1

Uite antrenorul, nu e antrenorul! Ce se întâmplă cu Nicolo Napoli, după ce a revenit la Craiova

Tehnicianul italian a sosit în România și ar urma să devină al patrulea antrenor al celor de la FCU Craiova din acest sezon, însă până acum nu a semnat contractul.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 04 Ianuarie 2022, 17:32
Data actualizarii: Marti 04 Ianuarie 2022, 17:34

Clubul de fotbal FCU Craiova a anunţat, marţi, pe pagina sa de socializare, că antrenorul italian Nicolo Napoli a condus o primă şedinţă de pregătire, deşi nu a semnat deocamdată un contract cu gruparea olteană.

Nicolo Napoli nu a semnat contractul cu FCU Craiova

"Prima sesiune de pregătire a echipei din acest an a fost condusă de Nicolo Napoli, care nu a semnat până în momentul de faţă un contract cu gruparea alb-albastră", se arată în comunicarea clubului oltean.

FC U Craiova, patronată de Adrian Mititelu, a rămas fără conducere tehnică, după ce a încheiat colaborarea cu antrenorul Eugen Trică, la 11 decembrie. În acest sezon, FC U Craiova a fost condusă de pe bancă de trei antrenori, Adrian Mutu, Flavius Stoican şi Eugen Trică, încheind anul cu secundul Dan Vasilică în postura de interimar, transmite Agerpres.

Dacă Napoli va semna contractul, acesta va fi al optulea său mandat la FC U Craiova.

După 21 de etape în Liga I, FC U Craiova ocupă locul 14 în clasament, cu 19 puncte.

Nicolo Napoli este contestat de fani

Adrian Mititelu a decis să apeleze la varianta obișnuită, și l-a contactat pe Nicolo Napoli pentru a prelua echipa. Astfel, antrenorul italian ar urma să o pregătească pe FCU Craiova pentru a opta oară, primul mandat fiind în 2004. 

Cu toate acestea, Peluza Sud îl contestă în continuare pe Adrian Mititelu și îl îndeamnă să vândă echipa. Iar acum, protestele s-au îndreptat și asupra noului tehnician, pe străzile Craiovei fiind zeci de mesaje cu „Pleacă Mititelu! Pleacă Napoli!”, și un banner uriaș: „Purgatoriul a început!”

De-a lungul carierei, antrenorul italian le-a mai pregătit pe Vado, Orabassano, FC Brașov, Astra, Turnu Severin și Poli Iași. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies