Liga 1

Napoli a sosit în Craiova, dar Peluza Sud îl face viața un calvar! Ultrașii au protestat și au umplut străzile din Bănie 

Peluza Sud a scandat împotriva familiei Mititelu și a lui Nicolo Napoli. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 04 Ianuarie 2022, 14:01
Data actualizarii: Marti 04 Ianuarie 2022, 14:13

În 21 de etape, Adrian Mititelu a demis 3 antrenori. FCU Craiova a început sezonul cu Adrian Mutu, dar a rezistat doar 12 meciuri, eșecul din derby-ul Băniei cu Universitatea Craiova, 0-2, l-a costat postul. Au urmat Flavius Stoican și Eugen Trică, ambii rezistând doar patru partide pe banca tehnică a oltenilor. 

În cele din urmă, Adrian Mititelu a decis să apeleze la varianta obișnuită, și l-a contactat pe Nicolo Napoli pentru a prelua echipa. Astfel, antrenorul italian ar urma să o pregătească pe FCU Craiova pentru a opta oară, primul mandat fiind în 2004. 

Cu toate acestea, Peluza Sud îl contestă în continuare pe Adrian Mititelu și îl îndeamnă să vândă echipa. Iar acum, protestele s-au îndreptat și asupra noului tehnician, pe străzile Craiovei fiind zeci de mesaje cu „Pleacă Mititelu! Pleacă Napoli!”, și un banner uriaș: „Purgatoriul a început!”

Dacă va reveni la FCU Craiova, Nicolo Napoli va avea o misiuni dificilă în a menține echipa în Liga 1. După 21 de etape, oltenii se află pe locul 14, cu 19 puncte. 

Clasamentul Ligii 1

De-a lungul carierei, antrenorul italian le-a mai pregătit pe Vado, Orabassano, FC Brașov, Astra, Turnu Severin și Poli Iași. 

Modifică setările cookies